Szüleitek levágatták már fodrásszal hosszú hajatokat? (gyerek korotokban)
Figyelt kérdés
Engem egyszer belekényszerítette sőt inkább átvertek és 14 évesen hátközépig érő hajamat tüsire nyírták2012. febr. 18. 14:31
1/6 anonim válasza:
Anyukám nekem is levágatta a már fenék alatt érő hajamat. Nyáron vágatta le hogy nekem jobb legyen, de még most is haragszom rá, ha belegondolok, hogy most az a haj mekkora lehetne. Magamnak sose vágattam volna le. Azóta nagyon nehezen nő. 6 év alatt nőtt 10 cm-ert kb... Bár nekem nem tüsire vágatták le, hanem ilyen kleopátra fizurára.
2/6 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb gyerekkel ez megtörtént. Én 1 napig sírtam miatta és sapkában jártam 1 hétig :(
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat :)
2012. febr. 18. 15:09
4/6 anonim válasza:
Én akkor kerültem olló közelébe,ha én azt mondtam,hogy szeretném. Kivéve a frufrumnál! Azt édesanyám maga igazította ki,ha már hosszabb volt.
5/6 anonim válasza:
Aki szeretne eladni gyerekhajat, irjon.
6/6 anonim válasza:
Hogy lehet egy szülő ilyen önző? A gyerek dönti el, hogy milyen hajat akar viselni. Nekem sose vágatta le, inkább rászánta azt a kis időt és szépen mindig megfésülte, összekötötte. Mai napig hosszú a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!