Hosszú távon mit szólnál hozzá, ha 4 gyerek járna hozzátok folyamatosan egész napra játszani?
A kisfiammal hasonló korúak (5-től - 7-ig),a szüleik simán elnézik,hogy azt sem tudják hol van a gyermekük,én a sajátomat nem engedem el,mert enyhén hiperaktív,nehogy másnak gondot okozzon,neki valójában nagyon jót tesz,hogy jönnek hozzá és elfogadják ilyennek,ráadásul így jobban tanulja az együttjátszás,szocializálódás szabályait.
A gyerek érdekében megengednéd a minden napi bandázást ...
:-),vagy nem engednéd...
Akkor jó :-) ,mert mondták már nekem a közelben lakó"úrimádámok" ,hogy ezt aztán nem!
Pár éve még mit meg nem adtam volna,ha egyáltalán szóba állnának a gyerekek a kisfiammal,nemhogy szépen eljátszanak vele.
Különben meg kezdődik lassan az ovi és a suli,úgyhogy vége a nagy szabadságnak,szegénykéim most még egy kicsit had élvezzék felhőtlenül a nyarat.
Engem zavarna, de ha a gyerekem olyan lenne mint a tiéd és tudnám, hogy ez javára válik akkor persze még erőltetném is!
És kit érdekel mások véleménye? Ha nektek így jó és előnyös akkor csináld így! Pláne ne osztogasson más úgy tanácsot, hogy fogalma sincs milyen cipőben jártok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!