Szerintetek normális ha egy másfél éves gyerek folyamatosan szaladgál, ugrál, futkos?
"Kedves" Anyuka !
Első válaszoló vagyok és szeretnék reagálni a az alábbi számomra nem túl kedves válaszodra!
" Nem kell minden mozdulni kettőt nem tudó gyerek anyukájára hallgatni."
A gyermekem nem kettőt mozdulni sem tudó, hanem normális ütemben fejlődő életvidám kislány. A soraimat segítő szándékkal írtam és nem találok benne sértő, vagy kivetni való sorokat.
Azért mert te más véleményen vagy még nem muszály bántó sorokat írnod, ha pedig másképp nem tudsz fogalmazni, akkor inkább ne is írkálj butaságokat. Nem lesz több gyermekem mert nem lehet sajnos, de a kérdést feltevő soraiból azért én nem azt olvastam ki, hogy akár egy percre is megállna a csemetéje. Nyilván benne is felmerültek kétségek és ezért tette fel a kérdést. Hogy a valóságban hogyan viselkedik a kisgyerek azt mi innen a gép mögül nem láthatjuk. Én elég vizuális ember vagyok és szerintem fura ez a viselkedés, de nem beteges. Viszont ha az anyuka ettől nyugodtabb miért ne nézethetné meg egy szakemberrel?
Persze lehet hogy sok ilyen "energia bomba" van, csak én vagyok szerencsés, hogy azért van egy körülbelüli egyensúly az aktivitásában a lányomnak.
Tehát összességében kérlek godnold át a soraidat és a stílusodat és számolj el tízig mielőtt válaszolsz egy adott kérdésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!