Izgaga gyerek. Mennyire normalis ez? 1 eves a fiam, es nagyon eleven mozgekony gyerek, arra lennek kivancsi van-e valakinek valami hasonlo tapasztalata?
Kislányom 14 hónapos lesz. Dettó ilyen ő is :) Ha felébred lemászik az ágyról és egyfolytában megy, pakol, megnéz vmit aztán megy tovább... Borzalom nem köti le semmi. Egyedül a könyveit szereti nézegetni és az Elmos, Szezámutcás dvd-k elé ül le és nézi őket végig. Ha kimegyünk az udvarra akkor is ide szalad-oda szalad, homokozik aztán hintázni....stb. Nincs egy perc nyugta se. baba kocsiban viszont szépen üldögél, szeret nézelődni képes órákat ülni benne ha sétálunk.
Ha játszótérre megyünk és utána beleteszem a babakocsiba egy kicsit hisztizik, de nem vészes és mikor elindulunk már nézelődik is vagy iszik vagy a kezébe adok vmi rágcsát és nincs is semmi baj. Pelenkázásnál én már csak a bugyi pelúst tudom ráhuzni gyorsan, mert már onnan is menekülni. Nem egyszerű.... azt mondják nekem h nagyon sok minden meg lett neki engedve és a fejünkre nőtt....
:DDDD
Az én lányom is 14 hónapos,és mintha a saját szavaimat olvastam volna :)))))))
Tegnap azt hittem kitépem a saját hajam szálanként,mert már mindent elkövettem,akkor is csak "hídban volt"Szó szerint veri a seggét a földhöz és toporzékol,nagyon kemény :(((
Szerintem akkor az lehet,hogy ez életkori sajátosság...
Én csak annyira vagyok tapasztalt, hogy az én gyerekem is 1 éves. Van, hogy eljátszik magában (most pl. a tegnap érkezett reklámújságokon ül a földön, és azokkal bíbelődik :-)), és sokszor ülünk együtt és játszunk. A könyveket ő is a maga tempójában szereti nézegetni, lapozgatni, ő irányít, nincs idő sztorizgatni, mert már lapoz is tovább. Mutogatja a kis képeket, és azután néz rám, várja a választ. Imádja magát a tükörben nézegetni (lány). :-)
A pelenkázás ebben a korban természetes, hogy ilyen, próbálgatni kell, hogy mivel tudod lekötni arra a pár percre a figyelmét.
A leírtak alapján nem "más" a fiad, ne aggódj! Amikor az én lányom feszíti magát, mert valamit nem akar (hazajönni a játszótérről, elengedni vmilyen játékot, stb., mindig mutatok neki valami mást, vagy pl. a játszótérnél, hogy nézze csak, milyen klassz triciklije van, szóval gyorsan próbálom elterelni a figyelmét.)
Nekem még csak 6 hónapos a fiam, de titeket olvasva remegve várom a jövőt. :D
Ma minden szaros lett a pelenkázón, és mivel lefogtam, hogy ne forduljon hasra, lábbal raplizott, bele a kakába, azt meg szanaszét a lakásban.
És ez így megy minden kakinál... napi 3-4-szer. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!