Angliai anyukák menyibe kerül az albérlet London illetve Manchester környékén . Gyerekre milyen és mennyi támogatást lehet kapni? Gyerek hány éves koráig? Angliai segélyezési rendszerről . Szóval minden érdekelni hogy mi működik
Sajnos alberleti arakban nem tudok segiteni de a tamogatasban talan igen.
Van egy ugynevezett "child benefit" (csaladi potlek) ami gyerek 16 vagy 18 eves koraig (bocsi mar nem emlekszem pontosan) adhato es 80 font havonta. Ha nagyon keves a fizetesed/fizetesetek akkor emelt jar (sajnos azt nem tudom mennyi)
Ezen kivul jar egy "child tax credit"-nek nevezett juttatas amit majd a fizetes alapjan szamolnak ki (azt hiszem ez is 16 vagy 18 eves korig jar). Gerekek szamatol is fugg. Nekem 40 font havonta, a baratnomeknel 120 font havonta es egy masik ismerosomnel meg 80 font havonta (mind 1 gyerekesek vagyunk csak kulombozo jovedelemmel). Amig otthon voltam a kisfiammal nekem is 80 font jart havonta, amiota visszajottem dolgozni csak 40-et kapok mert not a jovedelmem. Szoval nagyon fizets fuggo ezt itt nem fogjak tudni neked pontosan megmondani.
Nekem ossze vissza 120£ jar havonta.
Szia.En is 120fontot kapok havonta emelett visszamentem 8oraba dolgozni.
) Az alberletunk:1szoba,nappali konyha egybe termeszetesen furdo/WC.Mindennel egyutt 1000 font havonta ez joforman a ferjem egesz havi fizetese.
Jol irtak, a child tax credit jovedelem fuggo,az elozo evi alapjan.A child benefit 20.30£ egy hetre vagy 81.20 havonta.Ha alacsony a jovedelmed akkor hetente kapod ha nem akkor havonta.
Szia.Hat nem tudom en szakacs vagyok megsincs szakacs vegzettsegem.Ha kell is barmi munkahoz vegzettseg le kell fordittasd a papirokat.
A kamionsoforseghez jogsicsere es itteni gyakorlat kell.Bar angol nelkul semmi esely.
Alapfoku nyelvvizsga szerintem az nem keves marmint tuti megerted mit mondanak.
Nezelodhetsz neten ,gondolom Magyarorszagrol tenned,en ezekbe nem biznek.
Vannak ugy nevezett agency-k munkakozvetito iroda,ide beregisztralsz es ha van munkajuk akkor elkuldenek vagy elvisznek ez ugynokseg fuggo.A minimalber az most olyan 6font korul van orankent talan 5.70£ vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!