Hogy kezelitek a hisztiket, ha dacol a gyerek, illetve ha ordít hosszú ideig a fáradtságtól?
Hát először úgy,hogy nagy türelmet erőltetek magamra és megpróbálok a lelkére beszélni,és elterelni a figyelmét.Azután ha mégsem oldódik meg a gond akkor otthagyom,és elsétálok.Ha majd kiadta a mérgét,és lenyugodott akkor megkérdezem,hogy most már lefekszik-e.:)
A válasz igen szokott lenni.
(nem szeretem az értelmetlen nyöszörgést 3,5 éves)
A hisztivel nem foglalkozom, mintha nem is lenne.
A nemalvásból való fáradtság és sírás már nehezebb, elegem is van belőle. Kb 1 hónapja nem alszik 2,5 évesem délben, este 5-7-ige meg üvölt, hogy álmos. Fél 7-kor már fürdene... na ezek nehéz időszakok. EGy darabig hallgatom, próbálkozom, de ha nem megy, elküldöm a szobájába, hogy ordítson ott...
Köszönöm a válaszokat!
nekem még csak 1,5 éves. Ha dili van a fáradtságtól, nem használ az ének, se semmi. Kéri a takaróját, betakarom, majd mégjobban vonyít, és kiabálja: nincs taki... és ez megy mindennel...
a dac: kér valamit, odaadom, majd kezdi: nem, nincs... ilyenkor leteszem távol tőle, és előbb utóbb úgyis megy utána...
a hiszti már nem is vészes, de ez a fáradtságos órákig ordítás elég kiborító :( mondjuk jól tűröm, kb az 1. órában, utána kezd elgurulni a gyógyszerem, de akkor is igyekszem nyugtatni magam, vígasztalom, stb...
azt nem tudom miért csinálja ezt a : nem, nincs "dolgot", tiszta önkínzás... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!