Anyukák, miért vágatjátok kicsire a hajatokat?
Rengeteg anyukán látom,hogy amint megszületik a kicsi,a szép,hosszú haját rövidre vágatja.
Oké,praktikusabb,gyerek nem tudja tépni,de nem lenne elég összefogni?Legtöbbet elcsúnyítja a rövid haj.
Férfiak nagy része a hosszú hajért van oda,nem egytől hallottam már,hogy olyan kár a felesége gyönyörű hosszú hajáért...
A kérdező nem azt írta, hogy attól lesz kevésbé nőies egy nő, mert szült és van egy gyereke, hanem attól, hogy levágatja a haját rövidre, fiúsra és az kevésbé tetszik a férfiaknak is. Ezzel teljesen egyet értek.
Nem értem miért kell rögtön letahózni valakit??
Annyira szánalmas, hogy egyesek itt élik ki magukat, név és arc nélkül beszólogatnak másoknak...
Szia. En sajnos szerencsetlenul jartam. Terhesseg elott is hosszu hajam volt, szulet utan viszont ugy hulott a hajam hogy a fejem egy resze kopasz lett. Orvosnal is voltam vele, gondolhatod hogy ereztem magam. A derekig ero hajambol nem maradt semmi. Borzasztoan neztem ki. Levagattam mert muszaj volt, de nem fius hajat csinaltattam, hanem noieset. A paromnak nagyon tetszett. De azota hal istennek megerosodott a hajam, es megnott, igy eszem agaba sincs meg egyszer rovidre vagatni.
Hidd el sokan nem azert vagatnak rovid hajat mert tetszik nekik, hanem mert sajnos kell.
Saját hányásodba?
Nem tudom mit csinálsz,de nekem nem lóg sehova ha csinálok egy kontyot (gumival 1 perc alatt megvan)
Van gyerekem.
Hullott az én hajam is,de orvos írt fel errevaló készítményt és 2 hónap alatt elmúlt.
Nekem is hullott a hajam szülés után.Mostanra már nem hullik 6 hónap telt el a szülés óta.
Vágattam belőle de nem rövidre hanem vállig érőre.Nekem sem tetszik a rövid haj,pláne magamon nem..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!