Mi a véleményetek az abortuszról?
Figyelt kérdés
Én speciál elítélem azt amikor felelőtlenül tudnak szexelni és elvetetik a picit.Én csak abban az esetben engedélyezném az abortuszt ha erőszakos közösüléssel fogant vagy beteg lenne.2013. máj. 8. 22:24
101/112 anonim válasza:
Arra lettem volna kíváncsi, hogy akkor is ennyire a műtét mellett voksolnál-e, ha rólad lett volna szó!
102/112 anonim válasza:
#101, persze. Ezt a "gumi és gyógyszer" dolgot meg felejtsd el, mint említettem, egyfelől nem azért él szexuális életet senki, hogy szenvedjen tőle, másfelől nem tipikus, hogy emberek ezt megengedhetnék maguknak. Untig elég ebból az egyik, az adott pár számára megfelelőbb.
103/112 anonim válasza:
Gumi és gyógyszer? Én gyógyszert nem szedhetek, marad a gumi. Most ha terhes lennék én lennék a szutyok?
104/112 anonim válasza:
Ja #103, ti is, akik a gumit nem szeretik azok is, aki tanul vagy keveset keres és nem fér bele neki az "ne szexeljen" vagy "köttesse el magát"... voltaképp mélyen megvetem az ilyen erkölcsi lángpallos-lóbálást... igenis az ember az ember, első sorban örömszerző funkcióval él szexuális életet, és nem tévedhetetlen, joga van időnként hibázni is.
105/112 anonim válasza:
Az abortuszt sem engedhetik meg maguknak, mint a fent látható példa is mutatja...
Nem lennél szutyok, ha terhes lennél.
Csak az aki szexel, számoljon azzal is, hogy terhes lesz és viselje a következményeket.
106/112 anonim válasza:
Az embernek ész is adatott(már akinek), nem vagyunk állatok, hogy csak az örömszerzés funkciója miatt keféljünk. Én meg mélyen elítélem azokat, akik verik a nyálukat azzal, hogy márpedig az én testem, jogom van azt tenni vele amit akarok. Igen az ő testével joga van, de egy másik élőlényt megöletni nincs.
107/112 anonim válasza:
Akkor te csak gyereknemzés céljából szexelsz? :D:D:D
108/112 anonim válasza:
#106, látod, én egy cselekvést ítéltem el, az "erkölcsi lángpallos-lóbálást", te meg emberek egy csoportját - ez pl. egy lényegi különbség valóban.
Egyébként meg: "Igen az ő testével joga van" - ugye emberi számítások szerint a nő méhe, a nő szervezete az a nő teste. A nő nem bio-inkubátor, hanem egy ember, egy személy, a személyiségi jogok összességével...
109/112 anonim válasza:
Amúgy meg elárulom, hogy csak az állatok szexelnek gyereknemzés céljából, az ember örömszerzés és/vagy gyereknemzés céljából szexel.
110/112 limaia válasza:
Hát azt hiszem, kirobbantottam egy komoly vitát...nem szexeltünk soha felelőtlenül, nem vagyok olyan, hogy gyártom a gyereket, de közbe azt sem tudom, mihez kezdjek velük!!! Hány olyan család van, ahol rengeteg a gyerek, azt sem tudják, mit adjanak nekik enni, mibe öltöztessék, mert nincs semmijük, de pont ez a "nem vetetem el mert csúnya dolog hozzáállás van a fejükben! Lehet, hogy 2-3 vagy több év múlva rendben lesz az életünk, és úgy gondoljuk, legyen még egy gyerek..na és? Kinek mi köze hozzá? Én csak azért irtam le az én esetemet, hogy ne mindenki a felelőtlenségre, meg nemtörődömségre fogja azt, hogy becsúszik egy gyerek, és elvelelikkedves abortusz ellenes emberkék.tegyük fel terhes leszel valahogy.pár hét múlva történik valami, ami következményekkel jár az életetekre.és mondjuk 3. 4. Gyereketek lenne...te is elgondolkoznál rajta! És nem mondtam, hogy szegények vagyunk, de nem akartunk mostanában babát...de mit is magyarászkodom! A begyöpösödött emberek úgysem értik meg! Nem tini vagyok, tudom mivel jár, nem felelötlenek voltunk, hanem vigyáztunk, mindig!mindenki azt gondol, amit akar, lehet véleménye, de a normális értelmiségü emberek megértik, és elfogadják mások döntéseit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!