Én speciál elítélem azt amikor felelőtlenül tudnak szexelni és elvetetik a picit.Én csak abban az esetben engedélyezném az abortuszt ha erőszakos közösüléssel fogant vagy beteg lenne.
Lehet, hogy valaki igy gondolja, hogy ahol 2 elfér, elfér egy harmadik is...elhiszem.de ésszerüen gondoltuk át.jó az ha lehet valakire számitani, akihez mehetsz segitségért, ha szükséged van rá...de nekünk nincs! Férjem alig van itthon, és még egy egyszerü gyerekre vi g yázást se tudunk megoldani! Leuet, hogy sok a kedvezmény, de...nem tudnánk kihasználni a családi adókedvezményt, a gyerekek étkezése amugy is ingyen van, gyermekvédelmisek vagyunk.higgyétek el, utánanéztem mindennek, minden lehetőségnek, volt rá elég időm eddig, de nem lehetek olyan meggondolatlan, hogy úgy szülók meg még egy gyereket, hogy eljöhet az is, hogy még ennél is nagyobb gondjaink lesznek.nekünk nem jöhet váratlan kiadás, mert nincs miből...a műtétre is kölcsönkérünk! Rettentően fáj mindkettőnknek, de ha müködik a 100% os védekezési szöveg, akkor nem kellene ilyen döntést meghozni!
2013. máj. 14. 20:21
92/112 anonim válasza:
Én sosem vetetném el. Ha olyan helyzetben vagyok hogy megtartani sehogysem tudnám, akkor örökbeadnám. Szenvednék piszkosul, de ha már volt eszem megcsinálni, akkor az a minimum, hogy vállalom a felelősséget. Én olyan ember vagyok aki a gyermeke érdekeit előbbre tartja a magáénál, és nem érzem úgy hogy akár a széttrancsírozása, akár a mélynyomorba kényszerítése a javát szolgálná.... A gyámügy megválogatja hová helyezi el a gyermeket, jóeséllyel egy csecsemő egy olyan párhoz kerül akik szeretetben és felelősséggel nevelik. Neki ez lenne a legjobb, ha már egyszer létrejött. A többi az önzőség volna részemről... De ez csk én vagyok, hogy más mit csinál az nem az én dolgom.
2013. máj. 14. 20:50
93/112 anonim válasza:
Sosem értettem, miért jó provokatív, vitát szító kérdést feltenni.
2013. máj. 14. 22:37
94/112 A kérdező kommentje:
AZért mert kíváncsi vagyok arra,hogy ki mit gondol erről a kényes témáról...
2013. máj. 14. 22:56
95/112 anonim válasza:
Igen, és élvezed, hogy összevesznek rajta.
Ez kérdés ugyanannyira magánügy mint a szexuális élet, vagy az anyagi háttár.
Miért kell provokálni az embereket?
2013. máj. 15. 06:30
96/112 anonim válasza:
Számomra ez egyenértékű a gyilkossággal. Én minden hónapban amikor megjön, összeroppanok, annyira szeretnék kisbabát más meg elveteti, mert épp rosszkor jött...Remélem elkötteted magad, ha már ennyire nincs pénzetek!
2013. máj. 15. 09:52
97/112 anonim válasza:
Utolsó, és ha pár év múlva lesz pénzük, akkor mi legyen???
Soha nem tudtam megérteni azokat a nőket, akik annyira belezombulnak ebbe az anyaság-dologba, hogy másoknak kívánnak rosszat, másokat vennének rá felesleges és vissza sem biztosan fordítható műtétekre, "jajj, mert az a kis életke"... ha az én párom mondana ilyet bárkinek is = lapát...
2013. máj. 15. 09:58
98/112 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, hogyha az anyukád rólad is így gondolkodott volna, te is kis életke voltál neki, nem születtél volna meg...
2013. máj. 15. 10:01
99/112 anonim válasza:
OK, és voltaképp mire lennél kiváncsi? Mert az nem derült ki...
2013. máj. 15. 10:04
100/112 anonim válasza:
Felesleges műtét? Úgy gondoltad, hogy ha mondjuk 4-5 év múlva lenne neki aktuális a harmadik, addig elvetethet mondjuk még egypár magzatot, ha azok is becsúsznának?
Számomra gyilkosság és kész. És igenis mélyen megvetem aki még magyarázkodik. Aki normálisan védekezik, az nem esik teherbe. Gumi és gyógyszer!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!