De sajnos a köztük lévő "etika" talán megkövetelte volna a megbeszélést. Nem volt egy okos dolog a hölgy részéről és a férfit megérteném ha elválna,én biztos azt tenném.
2013. ápr. 29. 11:10
2/29 anonim válasza:
Azonnal adnám be a válást, az életben nem tudnák többet megbízni benne.
3/29 anonim válasza:
Egy nõnek igazából semmihez se lehetne joga, ilyesmihez fõleg nem.
4/29 anonim válasza:
Szerintem nincs joga. Nem csak házasságban, hanem általában.
Ahogy azt sincs joga kijelenteni, hogy megtartja.
Meg kell hallgatni a másik felet is.
2013. ápr. 29. 11:11
5/29 anonim válasza:
Jól működő kapcsolatban, ahol tiszteletben tartják egymást, nincs ilyen.
Szerintem is meg kell mindent beszélni. De ha a nő nem szólt, akkor igencsak hiányzik a bizalom, ennek meg oka van (és nekem ne mondja senki, hogy nincs).
2013. ápr. 29. 11:11
6/29 anonim válasza:
Joga van. Erkölcsi kérdés az már más. De ha ezt egyáltalán megtette akkor szerintem annak a házasságnak már úgy is mindegy, van gond ezenkívül bőven.
2013. ápr. 29. 11:12
7/29 anonim válasza:
Jó kérdés.
A gyakorlatban úgy működik hogy igen, dönthet egyedül a nő hisz felnőtt.
Viszont van egy lelki és etikai része, amely szerint ha egyszer házasok, joga van a férjnek is tudni róla mit készül elkövetni a felesége a gyermekük ( magzatuk) ellen.
Szerintem nincs az a férfi aki megbocsátaná ezt, hogy lehetett volna gyermekük de a felesége a háta mögött elvetette.
2013. ápr. 29. 11:13
8/29 anonim válasza:
Nincs joga, mint ahogy a férfinek sem kényszeríteni a nőt abortuszra.
2013. ápr. 29. 11:14
9/29 A kérdező kommentje:
A buszon hallottam igazából, két nő beszélte ezt a mögöttem lévő ülésen, de jól hallottam mindent, mivel elég hangosak voltak. Ezek az információk hangzottak el, ha jól értettem egyiknek a testvére volt a nő aki elvetettet a magzatot. Én is megdöbbentem, és az jutott először az eszembe, amit az egyik nő ki is mondott (a férj is erre gondol most az elmondásokból), hogy lehet azért, mert nem a férjtől volt. Minden esetre szomorú eset, és szerintem is a házasság végét jelenti ez.
2013. ápr. 29. 11:16
10/29 anonim válasza:
Egy normális házasságban nem tudnám elképzelni, hogy ilyen jelentős döntést, ne a férjemmel közösen hozzunk meg. A gyerekvállalás egy kapcsolat egyik leglényegesebb pontja, akkor is ha szeretnének gyermeket, vagy éppen az ellenkező. Ilyen esetben, ha én lennék a férfi valószínűleg elválnék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!