Joga van a nőnek egyedül dönteni az abortuszról, és csak utólag szólni a férfinek?
A következő szituációban: 4 éve házasok, a feleség a kórházból telefonál, hogy mit tett, miután vége az egésznek.
Akármilyen indok is volt az abortuszra (megcsalás,anyagiak stb.) egy házasságban az szükségszerű megbeszélni, nem, muszáj, hogy közös döntés legyen?
Amúgy egy jól működő házasságról volt eddig szó, boldog, fiatalok voltak, most a férj nagyon el van keseredve, és kiábrándult.
Egyszer egy ismerõsöm barátnõje megcsinálta ezt, mikor a srác megtudta ezt, félholtra verte a csajt, nagyon helyesen.
A gyerek két emberé, semmi joga egyedül dönteni.
There is no God te normális vagy?
Ha erkölcsileg nem fér bele az eltitkolt abortusz az életedbe, akkor a verés mióta számít helyesnek?
Én max. akkor tudnám elképzelni az ilyen eltitkolt abortuszt, ha olyan lenne a párom, mint a There is no God barátja. Annak szüljön a halál.
Alapvetően el sem tudom képzelni, hogy páromat ne vonjam be bármilyen nagy döntésbe, főleg, ami a közös életünket érinti.
De feltételezem az említett pár kapcsolata nem volt teljesen rendben! Sőt, tuti!
Az eltitkolt abortusszal megölte a srác gyerekét, a verés meg csak figyelmeztetés volt cserébe.
Nem értem mi nem érthetõ ezen.
Sokan hisztiznek, hogy az erõszak nem megoldás, de ez egy baromság, sok esetben a legkifejezõbb eszköz.
Tényleg? És jobb lett a kapcsolatuk? :)
El lehet gondolkozni, hogy milyen az a férj, akinek ilyenről nem mer/nem akar a felesége beszélni.
De, teljesen normális vagyok, köszönöm szépen.
Különben sem értem mibõl gondolod, hogy nem ismersz engem.
El vannak varázsolva a nõk teljesen ezzel az idióta egyenjogúsággal, azt hiszik bármit megtehetnek és ez hatalmas tévedés.
Egyébként a nõk pont szeretik az erõszakos pasikat, mert az férfias, meg kell csak nézni hány nõ marad az alkoholista férjével, aki veri...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!