Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Joga van a nőnek egyedül...

Joga van a nőnek egyedül dönteni az abortuszról, és csak utólag szólni a férfinek?

Figyelt kérdés

A következő szituációban: 4 éve házasok, a feleség a kórházból telefonál, hogy mit tett, miután vége az egésznek.

Akármilyen indok is volt az abortuszra (megcsalás,anyagiak stb.) egy házasságban az szükségszerű megbeszélni, nem, muszáj, hogy közös döntés legyen?

Amúgy egy jól működő házasságról volt eddig szó, boldog, fiatalok voltak, most a férj nagyon el van keseredve, és kiábrándult.

2013. ápr. 29. 11:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
3%

Egyszer egy ismerõsöm barátnõje megcsinálta ezt, mikor a srác megtudta ezt, félholtra verte a csajt, nagyon helyesen.

A gyerek két emberé, semmi joga egyedül dönteni.

2013. ápr. 29. 11:17
 12/29 anonim ***** válasza:
94%

There is no God te normális vagy?

Ha erkölcsileg nem fér bele az eltitkolt abortusz az életedbe, akkor a verés mióta számít helyesnek?

2013. ápr. 29. 11:23
 13/29 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nincs joga,párkapcsolatban ez nagyon durva,önző egy nőszemélyről van szó, a pasi helyében ott is hagynám.Eleve az abortusz durva de hogy így önzőségből még nem is beszéli meg a férjével ebbe a nőbe nem sok gerinc szorult,undorító.
2013. ápr. 29. 11:23
 14/29 anonim ***** válasza:
94%

Én max. akkor tudnám elképzelni az ilyen eltitkolt abortuszt, ha olyan lenne a párom, mint a There is no God barátja. Annak szüljön a halál.

Alapvetően el sem tudom képzelni, hogy páromat ne vonjam be bármilyen nagy döntésbe, főleg, ami a közös életünket érinti.

De feltételezem az említett pár kapcsolata nem volt teljesen rendben! Sőt, tuti!

2013. ápr. 29. 11:29
 15/29 anonim ***** válasza:
0%

Az eltitkolt abortusszal megölte a srác gyerekét, a verés meg csak figyelmeztetés volt cserébe.

Nem értem mi nem érthetõ ezen.

Sokan hisztiznek, hogy az erõszak nem megoldás, de ez egy baromság, sok esetben a legkifejezõbb eszköz.

2013. ápr. 29. 11:31
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
There is no God! Te tuti nem vagy normális. Örülök, hogy személyesen nem ismerek ilyen embert.
2013. ápr. 29. 11:33
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Olyan rossz a férj akkor el kell válni, nem továbbra is együtt élni.
2013. ápr. 29. 11:33
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg? És jobb lett a kapcsolatuk? :)

El lehet gondolkozni, hogy milyen az a férj, akinek ilyenről nem mer/nem akar a felesége beszélni.

2013. ápr. 29. 11:35
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
bírom mikor beállítják még ilyen helyzetben is áldozatnak a nőt... nő vagyok de nem bírom felfogni miért mindig a pasit hibáztatják
2013. ápr. 29. 11:36
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

De, teljesen normális vagyok, köszönöm szépen.

Különben sem értem mibõl gondolod, hogy nem ismersz engem.

El vannak varázsolva a nõk teljesen ezzel az idióta egyenjogúsággal, azt hiszik bármit megtehetnek és ez hatalmas tévedés.

Egyébként a nõk pont szeretik az erõszakos pasikat, mert az férfias, meg kell csak nézni hány nõ marad az alkoholista férjével, aki veri...

2013. ápr. 29. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!