Mi a véleményetek az abortuszról?
Figyelt kérdés
Én speciál elítélem azt amikor felelőtlenül tudnak szexelni és elvetetik a picit.Én csak abban az esetben engedélyezném az abortuszt ha erőszakos közösüléssel fogant vagy beteg lenne.2013. máj. 8. 22:24
21/112 anonim válasza:
Na jó ti se ítélkezzetek. Nem abortuszra volt esélye hanem a becsúszott gyerekre azért baromira nem ugyan az.
22/112 A kérdező kommentje:
Nekünk ha összejött volna sem vetettem volna el soha semmilyen helyzetben.Ez a nem mind1.
2013. máj. 8. 22:43
23/112 anonim válasza:
Azért a megszakítás messze van a felelősségteljes védekezéstől.
24/112 A kérdező kommentje:
Ha elvetetném akkor papolhatnátok.De amíg meg lenne mindene 1 szót sem szólhatok.
2013. máj. 8. 22:44
25/112 anonim válasza:
De te persze elítélheted azt, akinek VÉDEKEZÉS mellett becsúszik.
Nevetséges vagy és hiteltelen.
26/112 A kérdező kommentje:
Miről beszélsz?
Nem 2 hónapja vagyunk együtt a párommal.Nem 2 hónapos kapcsolatra szültem volna gyereket ha becsúszik hanem stabil párkapcsolatra.
2013. máj. 8. 22:46
27/112 A kérdező kommentje:
De én vállalom a kockázatát,és nem vetetném el.Ellenben sok másik emberrel.
2013. máj. 8. 22:47
28/112 anonim válasza:
sztem jó dolog az abortusz. egy gyereket fel is kell nevelni, nem csak megszülni. sokan megszülik úgy hogy munkájuk sincs, annak úgy sok értelme van, de inkább nem vetettem el... szánalmas
29/112 anonim válasza:
Mondjuk az is nevetséges, hogy lepontoztátok azt, hogy jobban kell védekezni és nem csúszik be.
30/112 anonim válasza:
Ja, mert amikor 2 hónapja voltatok együtt akkor védekeztetek? Csak később nem?
Amúgy nyilván más az, ha valaki azért nem védekezik mert "jöjjön, ha jönni akar".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!