Hogyan reagáljam le? Egyszerűen nem tudom hova tenni a dolgot.
23 éves lány vagyok. Barátommal együtt lakunk,6 hónapos várandós vagyok.
Anyámmal mindig jó volt a kapcsolatom, talán már baráti.
Apámmal 3 éve váltak el, és sokáig nem tudott magával mit csinálni. Aztán össze jött egy éve egy férfival. Odaköltöztette a családi házba. Semmi bajom nincs vele, de ha nem muszáj, nem beszélgetek vele.
Tegnap hazamentem. Láttam anyán hogy nagyon boldog. Nem akarta elmondani, de kihúztam belőle. 28 hetes várandós.Pedig, azért már benne van a korban.
Engem lesokkolt. Nem is gondolkoztam, csak elviharoztam. Ha maradtam volna, lehet rosszabb lett volna.A kistestvérem fiatalabb lesz, mint a saját gyermekem.
A párom kinevetett,hogy ezen fennakadok, de engem valahogy nagyon rosszul érintett. Egyszerűen nem tudom hova tenni a dolgot. Egész éjjel nem aludtam. Mit tennétek?
Kedves kérdező
Igy már megértelek ha az öcséd is koraszülött volt ,akor jogosan aggodsz anyukádért ,de ne stresszel ha lehett a dolgokon nem tudsz változtatni ,igy ha nehezen is megy elkel fogadnod .
Én teljesen megértelek.
Ugyanígy éreznék...
Jön az unoka, erre gyereket szül. Valahol árulásnak érezném.
Tudom, hogy ez önzőség, de akkor is.
Ahelyett, hogy a gyerekemnek adná a figyelmét, a saját babáját tutujgatja....brrrrr.
Mindamelett persze ez gyerekes viselkedés (mivel anyukámnak a gyereke vagyok, vele mindig kicsit gyerekes vagyok) és megpróbálnék valahogy egyensúlyba kerülni magammal.
Ez is a felnőtté válás része! Kívánom, hogy meg tudd beszélni a kételyeidet az anyukáddal és végül jól érezd magad, ne rontsa el a dolog a babavárást!!!!
Megértelek, szerintem rendben van, amit érzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!