Mikor fogok tudni újra tampont használni? Lányok, én 22 hónapja szültem, de a mai napig nem tudok tampont használni. Egyszerűen zavar, nyom, irritál.
Hú, sajnálom:/ Akkor ha eddig nem tudtál szerintem nem is fogsz már tudni. Én is 22 hónapja szültem, de már 3 hónap után használni tudtam tampont. (most megint terhes vagyok) Esetleg ha lesz még egy szülésed, akkor változni fog a helyzet. De azért dokihoz is elmennék, hátha tud rá valamit adni.
34hkm.
Ez nem jó módszer,hogy nem mész orvoshoz. Fájt,elmúlt,tessék túl lenni rajta.Mindenhonnan hallod, hogy évente ellenőrzés.Nem véletlen ám!!
És bár a méhszájseb ártalmatlannak indul,pár év alatt csodát tud tenni,hogy az onkológia a vége.
Tessék elmenni szűrésre,a melledet is mégnézetni,ha már nem szoptatsz.
Jesszus...Te nem az anyám vagy? :D
Oké, igenis, megpróbálom összeszedni magam és elmenni valami nőgyógyászhoz....talán a jövőhéten.
Igenisértettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!