Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan reagáljam le? Egyszerűe...

Hogyan reagáljam le? Egyszerűen nem tudom hova tenni a dolgot.

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok. Barátommal együtt lakunk,6 hónapos várandós vagyok.

Anyámmal mindig jó volt a kapcsolatom, talán már baráti.

Apámmal 3 éve váltak el, és sokáig nem tudott magával mit csinálni. Aztán össze jött egy éve egy férfival. Odaköltöztette a családi házba. Semmi bajom nincs vele, de ha nem muszáj, nem beszélgetek vele.

Tegnap hazamentem. Láttam anyán hogy nagyon boldog. Nem akarta elmondani, de kihúztam belőle. 28 hetes várandós.Pedig, azért már benne van a korban.

Engem lesokkolt. Nem is gondolkoztam, csak elviharoztam. Ha maradtam volna, lehet rosszabb lett volna.A kistestvérem fiatalabb lesz, mint a saját gyermekem.

A párom kinevetett,hogy ezen fennakadok, de engem valahogy nagyon rosszul érintett. Egyszerűen nem tudom hova tenni a dolgot. Egész éjjel nem aludtam. Mit tennétek?

2013. máj. 6. 13:08
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:

Nehogy én döntsem el mikor vállal gyereket?

Nem hiszem hogy ilyen szóba került volna, de mindegy.

Igen, de amikor közölte, elsőre sokk-ként érintett.

Nem tudom mára se feldolgozni, nem hogy akkor.

Persze vannak jó dolgok is az egészben.

Az meg a másik, hogy féltem anyámat. Ennyi idősen gyermeket vállalni.

Én nem vállalnék úgy(de ez én vagyok, még mielőtt valaki támadna!) hogy esetleg tudom hogy hatvan körül leszek, ha a gyerekem érettségizni fog.

2013. máj. 6. 13:32
 12/54 A kérdező kommentje:
Na meg, nem hiszem hogy 23 évesen olyan nagyon fiatal lennék egy gyermekhez.
2013. máj. 6. 13:34
 13/54 anonim ***** válasza:
65%
Én a helyedben inkább örülnék annak, hogy anyukád úgy látszik újra magára talált és megtalálta újra a boldogságot. Ha tényleg jó a kapcsolatotok, akkor szerintem is bocsánatot kellene kérned, támogatnod őt és szorítani neki. :) Különben is az ő dolga, hogy mit vállal, felnőtt ember, nem kell a Te engedélyed. Szerintem egyébként kijött belőled némi testvérféltékenység, hogy ezután osztoznod kell anyukádon. :) Biztosan Veled is játszanak a várandósság miatt a hormonok, de vigyázz arra, hogy ilyen alapvetően örömteli esemény, mint egy tesó születése, nehogy megmérgezze a viszonyotokat, amiért te "sértődős kisgyereket" játszol. Anyukád biztosan nagyon örült, amikor mondtad neki, hogy babát vársz, ne bántsd meg azzal, hogy Te nem örülsz vele.
2013. máj. 6. 13:34
 14/54 anonim ***** válasza:
56%
Ja, ami az előbb lemaradt...szerintem extra ciki, hogy ezek szerint pont anyák napján sikerült faképnél hagyni emiatt az anyukádat...ennél azért illene érettebben viselkedni 23 évesen.
2013. máj. 6. 13:37
 15/54 anonim ***** válasza:
39%
Azért ne támadjatok már neki! Szerintem az a ciki,ahogy így leszóljátok,meg azt mondjátok,fiatal a gyerekhez,összezavarodott,tombolnak a hormonok,nem kell itt eljátszani,hogy "jaj de hülye gyerek vagy",normálisan is lehet válaszolni,én megértem szívbajt kapnék ha a 44 éves anyukám terhes lenne,mert félteném nagyon is,43 évesen azért a nő már eléggé idős egy baba vállalásához,rengeteg kockázattal jár.
2013. máj. 6. 13:40
 16/54 A kérdező kommentje:
Ha nem hagyom ott, akkor lehet még "éretlenebbül" sikerül vieselkednem anyák napján...szóval ennél jobbat talán nem is tehettem, hogy akkor elmentem.
2013. máj. 6. 13:42
 17/54 anonim ***** válasza:
74%
Nem bantani szeretnelek, lehet, hogy en is ezt ereznem. Szerintem a reakciod tipikus testver-feltekenyseg.
2013. máj. 6. 13:56
 18/54 anonim ***** válasza:
28%
szánalmas,hogy lepontoztatok,ezt csak arra magyarázat,hogy nem sok eszetek van
2013. máj. 6. 14:01
 19/54 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egyébként egyke...bátyám és öcsém is van.
2013. máj. 6. 14:05
 20/54 anonim ***** válasza:

bàtyàm 21 én 19 éves voltam amikor anya 40évesen megszülte öcsénket!!

nagyon örültünk neki ,és anyàn is làtszott hogy boldog!

meg nem fordult a fejünkbe hogy el rontsuk a boldogsàgàt!vele együtt örültünk!màr 9éves,és nagyon nagyon szeretjük!!!

2013. máj. 6. 14:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!