Hogyan reagáljam le? Egyszerűen nem tudom hova tenni a dolgot.
23 éves lány vagyok. Barátommal együtt lakunk,6 hónapos várandós vagyok.
Anyámmal mindig jó volt a kapcsolatom, talán már baráti.
Apámmal 3 éve váltak el, és sokáig nem tudott magával mit csinálni. Aztán össze jött egy éve egy férfival. Odaköltöztette a családi házba. Semmi bajom nincs vele, de ha nem muszáj, nem beszélgetek vele.
Tegnap hazamentem. Láttam anyán hogy nagyon boldog. Nem akarta elmondani, de kihúztam belőle. 28 hetes várandós.Pedig, azért már benne van a korban.
Engem lesokkolt. Nem is gondolkoztam, csak elviharoztam. Ha maradtam volna, lehet rosszabb lett volna.A kistestvérem fiatalabb lesz, mint a saját gyermekem.
A párom kinevetett,hogy ezen fennakadok, de engem valahogy nagyon rosszul érintett. Egyszerűen nem tudom hova tenni a dolgot. Egész éjjel nem aludtam. Mit tennétek?
Mondtam olyat hogy nem állok mellé?
Fel kell dolgoznom ezt az egészet...én is stresszelek eleget ...de mint párszor leírtam, egyenlőre nem megy!Nem tudok megbarátkozni azzal, hogy egy egy idős lesz az öcsém a gyerekemmel.
Még mindig EGYELŐRE!
Te nem is akarod feldolgozni! Csak azt ismételgeted, hogy nem tudod feldolgozni .
Belesüllyedtél az önsajnálatba
Még mindig nem magyar óra!
Amúgy nem tudom milyen önsajnálatról beszélsz...
Viszont, nem fogok veszekedni, nincs rá szükségem.
Így is stresszelek eleget.
Látod látod csak magadra gondolsz.
Ezt mutatja az utolsó mondatod.
Emellett önző is vagy!
A helyesírás kötelesség!!
Nem, nem csak magamra gondolok...hanem a gyerekemre!
Ugyan úgy árt neki mint nekem!
Amúgy azért, mert egy olyan szót, amit 100 emberből 99 helytelenül írja le, még nem rossz a helyesírásom.
Mamám a lányával volt egyszerre terhes!
Mind a kettő fiú lett, nagyon jó haverok!
Azért az unokád unoka ként, a fiát fiaként szerette/szereti!
Nincs ebben semmi rossz! Anyukád még nem öreg!
Igazából most azt szeretnéd ha minden rólad szólna, erre nem csak neked lesz gyermeked....
Gondol bele fordítva!
Mi lesz ha te is egyszerre leszel terhes a gyermekeddel!?
Neked jól esne ha így reagálna!?
Kedves Válaszolóknak nem esik le, hogy a kedves Kérdező nem veszi észre, hogy úgy látszik ő megy szembe az egyirányú forgalommal, gyerekesen viselkedik, de amikor ezzel szembesítik, azt nem akarja elfogadni.
Kedves Kérdező! Az egyik válaszolónak igaza van a helyesírással kapcsolatban. ha már egyszer kijavítanak, legalább vennéd a fáradságot a fene nagy önsajnálatod közbe és következő alkalommal figyelnél...tudod, tanulni nem szégyen. Egyébként nem hiszem, hogy 100 emberből 99 rosszul írná.
A másik, ami szöget ütött a fejemben...hogyan is befolyásolja a gyermekedet anyukád várandóssága? Az már inkább, hogy Te nem tudsz higgadtan kezelni egy helyzetet. Ez a helyzet most éppen anyud várandóssága, de lehetne sokkal rosszabb is (pl. párod munkanélküli lenne hirtelen, vagy valaki megbetegedne), Neked akkor is kötelességed lenne a gyermeked érdekében higgadtan reagálni, nemcsak amíg a pocakban van, hanem később is. Ha Te valóban őt tartanád szem előtt, akkor vigyáznál arra, hogy ne érje fölösleges stressz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!