Hogyan reagáljam le? Egyszerűen nem tudom hova tenni a dolgot.
23 éves lány vagyok. Barátommal együtt lakunk,6 hónapos várandós vagyok.
Anyámmal mindig jó volt a kapcsolatom, talán már baráti.
Apámmal 3 éve váltak el, és sokáig nem tudott magával mit csinálni. Aztán össze jött egy éve egy férfival. Odaköltöztette a családi házba. Semmi bajom nincs vele, de ha nem muszáj, nem beszélgetek vele.
Tegnap hazamentem. Láttam anyán hogy nagyon boldog. Nem akarta elmondani, de kihúztam belőle. 28 hetes várandós.Pedig, azért már benne van a korban.
Engem lesokkolt. Nem is gondolkoztam, csak elviharoztam. Ha maradtam volna, lehet rosszabb lett volna.A kistestvérem fiatalabb lesz, mint a saját gyermekem.
A párom kinevetett,hogy ezen fennakadok, de engem valahogy nagyon rosszul érintett. Egyszerűen nem tudom hova tenni a dolgot. Egész éjjel nem aludtam. Mit tennétek?
31-es válaszolónak igaza van
Ezentúl nem körülötte forog a világ :-D
szánalom
Mert nem tudok számolni, azért...teljesen mind1, a lényeg, hogy egy idősek lesznek nagyjából és kész.
De, segítenem kéne, de nekem is fel kéne dolgoznpm, én is stresszelek, és nekem sem tesz jót...De egyenlőre sajnos, nem tudom felfogni a történteket.
28 hét az 196 nap
6 hónap az kb 183 nap
Ezek alapján anyuka idősebb terhes mint te.
Ettől független az én babám is kibújhat előbb...Teljesen mind1, nem számoltam ki, esengek.
Amúgy, az egész családdal akkor közölte, amikor kérdeztem tőle, legalábbis azzal a részével, aki éppen otthon tartózkodott, leszámítva az élettársát.
Szóval igen, baráti ez az anya lánya kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!