Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan reagáljam le? Egyszerűe...

Hogyan reagáljam le? Egyszerűen nem tudom hova tenni a dolgot.

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok. Barátommal együtt lakunk,6 hónapos várandós vagyok.

Anyámmal mindig jó volt a kapcsolatom, talán már baráti.

Apámmal 3 éve váltak el, és sokáig nem tudott magával mit csinálni. Aztán össze jött egy éve egy férfival. Odaköltöztette a családi házba. Semmi bajom nincs vele, de ha nem muszáj, nem beszélgetek vele.

Tegnap hazamentem. Láttam anyán hogy nagyon boldog. Nem akarta elmondani, de kihúztam belőle. 28 hetes várandós.Pedig, azért már benne van a korban.

Engem lesokkolt. Nem is gondolkoztam, csak elviharoztam. Ha maradtam volna, lehet rosszabb lett volna.A kistestvérem fiatalabb lesz, mint a saját gyermekem.

A párom kinevetett,hogy ezen fennakadok, de engem valahogy nagyon rosszul érintett. Egyszerűen nem tudom hova tenni a dolgot. Egész éjjel nem aludtam. Mit tennétek?

2013. máj. 6. 13:08
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
20%
A kérdezőnek az a baja, h nem ő lesz a középpontban. Vagyis nemcsak ő. Elképzelte, h az ő terhessége micsoda szenzáció lesz, erre az anyja "belepiszkít".
2013. máj. 6. 15:29
 32/54 A kérdező kommentje:
Hát hogyne kedves utolsó, ez pontosan így van...
2013. máj. 6. 15:36
 33/54 anonim ***** válasza:
23%

31-es válaszolónak igaza van

Ezentúl nem körülötte forog a világ :-D

szánalom

2013. máj. 6. 15:37
 34/54 anonim ***** válasza:
25%
Arra nem válaszoltál, hogy ha ennyire aggódsz az egészsége miatt, akkor miért nem erőlteted meg magad egy kicsit hogy kevesebbet stresszeljen. Vagy annyira mégsem érdekel, hogy tegyél is érte valamit?
2013. máj. 6. 15:38
 35/54 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező ne foglalkozz velük,egyből mindenben csak a rosszat látják tiszta rosszindulat a válaszok nagyrésze,lenézéssel,és 0 empátiával,érthető volt a reakciód,meglepődtél,megrémültél,kicsit aggódsz kicsit összezavarodtál,majd átgondolod,és együtt fogtok örülni az egésznek.Menj el anyukádhoz beszéljétek át.
2013. máj. 6. 15:38
 36/54 anonim ***** válasza:
40%
Ha te 6 hónapos terhes vagy, anyuka meg 28 hetes, akkor miért szülsz te előbb?
2013. máj. 6. 15:41
 37/54 A kérdező kommentje:

Mert nem tudok számolni, azért...teljesen mind1, a lényeg, hogy egy idősek lesznek nagyjából és kész.

De, segítenem kéne, de nekem is fel kéne dolgoznpm, én is stresszelek, és nekem sem tesz jót...De egyenlőre sajnos, nem tudom felfogni a történteket.

2013. máj. 6. 15:48
 38/54 anonim ***** válasza:
67%
Kedves Kérdező! Lehet azon el kellene gondolkodnod, hogy anyukád miért csak 28 hét elteltével mondta el neked, hogy babát vár. Szerinted baráti így ez az anya-lánya kapcsolat?
2013. máj. 6. 15:54
 39/54 anonim ***** válasza:
48%

28 hét az 196 nap

6 hónap az kb 183 nap

Ezek alapján anyuka idősebb terhes mint te.

2013. máj. 6. 15:55
 40/54 A kérdező kommentje:

Ettől független az én babám is kibújhat előbb...Teljesen mind1, nem számoltam ki, esengek.

Amúgy, az egész családdal akkor közölte, amikor kérdeztem tőle, legalábbis azzal a részével, aki éppen otthon tartózkodott, leszámítva az élettársát.

Szóval igen, baráti ez az anya lánya kapcsolat.

2013. máj. 6. 15:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!