Hogyan reagáljam le? Egyszerűen nem tudom hova tenni a dolgot.
23 éves lány vagyok. Barátommal együtt lakunk,6 hónapos várandós vagyok.
Anyámmal mindig jó volt a kapcsolatom, talán már baráti.
Apámmal 3 éve váltak el, és sokáig nem tudott magával mit csinálni. Aztán össze jött egy éve egy férfival. Odaköltöztette a családi házba. Semmi bajom nincs vele, de ha nem muszáj, nem beszélgetek vele.
Tegnap hazamentem. Láttam anyán hogy nagyon boldog. Nem akarta elmondani, de kihúztam belőle. 28 hetes várandós.Pedig, azért már benne van a korban.
Engem lesokkolt. Nem is gondolkoztam, csak elviharoztam. Ha maradtam volna, lehet rosszabb lett volna.A kistestvérem fiatalabb lesz, mint a saját gyermekem.
A párom kinevetett,hogy ezen fennakadok, de engem valahogy nagyon rosszul érintett. Egyszerűen nem tudom hova tenni a dolgot. Egész éjjel nem aludtam. Mit tennétek?
Azért nem látszott rajta, 28! hétig, hogy terhes, mert már nem fiatal? Érdekes.
Szerintem rosszul reagáltad le. Miért ne lehetne gyereke? 43 évesen azért nem "annyira öreg", hogy ne vállalhasson gyereket, mégha ez neked nem is tetszik. Bocsánatot kérnénk és elgondolkoznék azon, hogy mennyire is baráti a kapcsolatotok, ha te 28 hétig, ráadásul terhesen nem vetted észre, hogy terhes és ő nem akarta neked elmondani, ezek szerint teljesen érthető okokból. Egy kicsit gyerekes vagy. Örülj neki, hogy anyukád boldog.
Ha ennyire aggódsz az egészsége miatt, legyél már tekintettel rá.
Gondolom ő sem hülye, tudja hogy eü-i szempontból rizikós ennyi idősen gyereket vállalni. Lehetnek kétségei, amit esetleg veled osztana meg, beszélne meg. Most meg még azon is idegesítse magát, hogy a lánya emiatt elítéli, megromlik a kapcsolatotok stb.
Én biztos megpróbálnám kicsit háttérbe szorítani a sértettségem, ott lennék ha szüksége van rám. Valószínűleg utoljára terhes, ez egy szép, boldog időszak egy nő életében, had élje meg úgy, ahogy ő szeretné.
Kérdező!
Nem egyenlőre, hanem EGYELŐRE !!!!
Nem tudom, mi a probléma a viselkedésemmel.
Az, hogy elsőre sokkolt a dolog,és nem tudom hova tenni az egészet, vagy az, hogy féltem anyámat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!