Jogosan neheztel a férjem, úgy érzem lehetne megértőbb, kifejtve lent?
A tegnap 22.00,3 gyerekes anyuka válaszoló vagyok:Bocsánat,a tegnap 20:15-ös kommentedben ezt írtad:Nem beszéltünk utána telefonon, hiszen nem hívhattam ezt ő kérte hogy ne zavarjam mert fontos tárgyalás miatt ment Pekingbe.NO COMMENT,ha a gyereke születése miatt nem lehetett zavarni(igazából már ez sem nagyon stimmel nekem)
Ami még életszerűtlen:aznap 7 Vivien született.És ezt Te honnan tudtad AKKOR,amikor vajúdtál?Én nagyon könnyen szültem mindhármat,ennek ellenére eszembe sem jutott,hogy arról érdeklődjek,milyen nevű babák születtek,és abból hányan?!Megkérdezted a napi statisztikát?Ezt azért kizártnak tartom...ám azt fenntartom,hogy
Igen, jogosan neheztel!
Én az Istvánban szültem, 4 ágyas szobában voltunk (egyik babának sem tudtam első nap a nevét,mással voltam elfoglalva). Mire bekerültünk már el volt nevezve a kislányom, hiszen szülés után egyből ráteszik a karszalagot! Gőzöm sem volt, hogy hány Hanna született akkor, de nem is érdekelt. Pedig elég gyakori név. Megjegyzem, 2 év alatt 1 Hannával sem találkoztunk még a saját környékünkön!
Én inkább a Kérdezővel értek egyet.
1. a férj helyezett mindent a család elé, egyrészt, hogy nincs otthon, bár erről valószínűleg nem tehet, másrészt az mi már, hogy nem lehet felhívni, mert fontos tárgyalása van? 7/24-es tárgyalás,ugyan már... Ha komplikáció lett volna? És arra jön haza, hogy nincs is, aki hívja, és nemcsak Vivien, hanem Szandra sincs?
2. A Kérdező egy testi/érzelmi sokk (szülés) és egy rossz élmény (majdnem összecserélt gyerekek) hatására megváltoztatott egy közös döntést, de úgy, hogy nem magának (Ramóna), hanem a férjnek kedvezett (Szandra).
Szerintem simán lehetne a férj is megértőbb, és ha mégis annyira zavarja, akkor meg mondja meg kulturáltan, hogy "Drágám, elhiszem, hogy jót akartál, akkor és ott ez logikusnak tűnt, de nekem mégis a Vivi tetszik, még nincs sok irata, menjünk, cseréljük vissza.".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!