Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogosan neheztel a férjem,...

Jogosan neheztel a férjem, úgy érzem lehetne megértőbb, kifejtve lent?

Figyelt kérdés
3 hete szültem. A férjem üzleti úton volt saját vállalkozás által, így nem lehetett ott a szülésnél. Mindketten tudtuk hogy mire hazaér, már a kislány is itthon várja. Decemberben sikerült nevet választani, ketten választottuk a Vivien nevet. Viszont a kórházban azon a napon sőt voltak olyan kislányok akik szinte a mi babánkkal egyszerre születtek, összesen 7 Vivien született aznap. ( 3 Vivienes anyuka a szobatársam is volt ) Ebből az okból kifolyólag nem Viviennek lett anyakönyveztetve, hanem Szandrának. Aznap este jött haza a férjem amelyik nap kiengedtek a kórházból, egyből szaladt a kis "Vivikéhez" elmondtam neki hogy Szandra a neve, teljesen kiakadt, a babát ő azóta is Vivikének hívja. Mi tévő legyek, jól megvagyunk egyébként, de amikor nevén szólítom a gyereket, nem tetszik neki egyáltalán és mindig megjegyzéseket tesz. Azért nem értem az egészet, mert a Vivien mellett a Szandra és a Ramóna volt tervben...
2013. ápr. 5. 19:51
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
89%
Még csak nem is beszéltetek telefonon szülés után? Legalább megírhattad volna neki, hogy Szandra lett. Amúgy én megértelek, de a férjedet is! Adj neki időt, nem fogja Vivikézni.
2013. ápr. 5. 20:06
 12/38 anonim ***** válasza:
62%

"Ráadásul saját vállalkozás, tehát ő osztja be az idejét... "

Hát nagyon nem vagy képben.

Bocs az off-ért, amúgy már válaszoltam.

2013. ápr. 5. 20:06
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Én is inkább a férjednek adnék igazat... Hisz megbeszéltétek.
2013. ápr. 5. 20:08
 14/38 A kérdező kommentje:
Az hogy most mit hiszel el és mit nem, tehát nem hiszed el hogy 3 szobatárs Vivient szült, azt úgysem tudom bebizonyítani és nem is szeretném... "Sajnos" ez így van. Én féltem emiatt nehogy összecseréljék.. Ez ebből ered hogy az első babánál (kisfiút szültem) akkor ott volt a férjem is, és szoptatásnál egy kislányt kaptam a kezembe!!!Direkt nem abban a kórházban szültem a második gyerekünket.
2013. ápr. 5. 20:08
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, hol szülted az elsőt és hol a másodikat?

Mert olyan érdekes dolgok történnek veled, mintha a Marson szültél volna.

Ha igaz a történeted, a férjednek adok igazat.

2013. ápr. 5. 20:11
 16/38 anonim ***** válasza:
91%
Ha a fiút lánnyal összecserélték akkor a Vivient is a Margitkával is összecserélhetik nem csak a Viviennel.
2013. ápr. 5. 20:11
 17/38 A kérdező kommentje:

Nem beszéltünk utána telefonon, hiszen nem hívhattam ezt ő kérte hogy ne zavarjam mert fontos tárgyalás miatt ment Pekingbe. Egyébként az anyósom, apósom és a szüleim is mind a folyosón várakoztak. Az anyósommal beszélgettünk erről, hogy nem szeretném emiatt a Vivient, ő teljesen megértette és mondta hogy biztos abban hogy a Szandrából nem lesz baj, hiszen ő is tudta hogy a férjem első ötlete ez volt, illetve amikor a kis Petikével terhes voltam és még nem tudtuk hogy milyen nemű lesz, ott is a Szandra merült fel lánynévként.

Igen tudom hogy hibáztam, viszont ha én döntök, akkor Ramóna lett volna. Sajnálom, ezt neki is elmondtam, 100x kértem bocsánatát, de már nem tudom mit tegyek.

2013. ápr. 5. 20:15
 18/38 A kérdező kommentje:
A kisfiút a Péterfybe, a kislány a Szent Imrében.
2013. ápr. 5. 20:16
 19/38 anonim válasza:
89%
Férjednek van igaza. Megbeszélhetted volna vele, hogy mi a gondod, mielőtt anyakönyvezteted.. Én se örülnek, ha a feleségem gondolna egyet, és Bence helyett Tasnak hívnák a fiamat. Csak mert sok Bence volt pár napig a szülészeten.
2013. ápr. 5. 20:21
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű, nevezzétek át Viviennek.
2013. ápr. 5. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!