Gyermektelen barátnőmmel közös hétvégi programot terveztünk (wellnesszálloda) ám az én egyik gyermekem megbetegdett, a barátnőm érezhetően neheztel rám, nem egyértelmű dolog, hogy ha a gyermekem beteg akkor mellette a helyem?
Előre semmi nem volt kifizetve,tehát anyagi kár nem érte.
A barátnőm leginkább nálunk tölti a szabadidejét,néha kicsit sokat is,mert már altatnám a gyerekeket és ő még nem érzi,hogy távoznia illene,főzök neki,vendégül látom minden alkalommal,nagyon ritkán pedig lelépek vele rövid időre egy plázázásra például.
A barátnőm amikor közöltem,hogy nem tudok menni,mert beteg lett a gyermekem úgy reagált,hogy próbáljam azért megoldni valahogy,menjünk már el,ne csináljam már,aztán azt mondta,na jó akkor hagyjuk...
Én sem hagynám otthon. Na jó, ha mondjuk csak köhög egy kicsit, vagy picit náthás, akkor apuka is elbír vele bánni, de nem lennék nyugodt. Ha meg nagyobb a baj,akkor kizárt,hogy elmenjek.
Ha ezen megsértődik,akkor az ő dolga. Máskor is el lehet menni gondolom. Mondjuk két héttel később!
Tedd fel magadnak a kérdést: Nyugodt szívvel tudnál wellnes-ezni miden lelkiismeretfurdalás nélkül vagy sem? És akkor megkapod a választ.
(Mondjuk nem értem az embereket sokszor, attól, hogy itt kifecseged a barátnődet, személyesen kellene közölni vele ami neked nem tetszik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!