Hogyan legyek megértőbb, türelmesebb a 7 évessel?
A párommal 5 éve vagyunk együtt, neki már volt egy 2 éves kisfia akkor amikor megismerkedtünk. Ő nevelte, azóta közösen, semmilyen gond nem volt, elfogadott, szeret. A kedves anyuka két-három havonta jelenik meg, elviszi, de még aznap visszahozza.
Terhes vagyok, nem terveztük, csak becsúszott, így nem tudtuk felkészíteni. Mióta megtudta, hogy kistesója lesz kezelhetetlen. Hiába próbálunk beszélgetni vele, elmondtam már ezerszer, hogy semmi nem fog változni, ugyanúgy szeretni fogom. A fő problémája az lehet, hogy az anyjának is van azóta másik gyereke, akivel törődik, míg vele nem. Tudom, hogy nehéz neki is, de nagyon vadóc lett, nem hallgat rám semmiben, visszabeszél, kiabál, nem hajlandó velem tanulni. Az apjával is vannak emiatt vitái. Hogy őszinte legyek nem látom a végét. Nem tudom mi lesz ha megszületik a kicsi Felkeresnétek pszichológust? Tényleg próbáltam már mindent, de sajnos néha már az én türelmem is elfogy.
Tudom, hogy vannak ilyen korszakok. 2 évesen pont a dac korszak közepén kezdtük "közös pályafutásunkat". De sosem volt agresszív vagy ennyire hajthatatlan.
Nem beszélünk folyton a babáról, de már nő a hasam is, úgyhogy mégis része az életünknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!