Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék türelmesebb...

Hogyan lehetnék türelmesebb az Anyukámhoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Arról van szó,hogy az én szobámban van a számítógép!Anya pedig amikor gépezni akar engem kér meg hogy segítsek neki mert nem ért hozzá!Mindig kitalál valami hülyeséget amit meg akar nézni a neten pl.receptek stb.Olyanokat ami engem rohadtul nem érdekel de mivel nem tudja kezelni a gépet így itt kell vele lennem vagy is segíteni rákeresni!Az is idegesít hogy ha megpróbálja ő akkor mindenfelé kattintgat és én meg rákiabálok hogy mit csinálsz és olyankor annyira megsajnálom!Hogy lehetnék egy kicsit türelmesebb hozzá mert ez így nem jó azt a fél órát ki kéne bírnom hiszen ő is eltűrt nekem elég sok mindent eddig!De hogyan, megpróbáltam már de a végén már mindig valamiért rászólok!Meg nem értem mi abban a nehéz neki ,hogy valamire normálisan rákattintson vagy hogy beírja google-ba!
2011. júl. 26. 11:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy?
2011. júl. 26. 11:43
 2/19 A kérdező kommentje:
18/L anyukám pedig most lesz 50 éves!
2011. júl. 26. 11:45
 3/19 anonim ***** válasza:
Azért nem tudja mert mikor ő volt gyerek akkor ez még nem volt. Nincs hozzászokva. Anyu is ilyen de ő szerencsére már fejlődik. Mondjuk én soha nem akadtam ki miatt. Szépen és érhetően megpróbáltam elmagyarázni neki mit mikor hova kattintson és írjon.Mikor elkezdesz idegeskedni vegyél egy nagy levegőt és számolj el 10ig.
2011. júl. 26. 11:47
 4/19 anonim ***** válasza:
Szerintem mindig gondolj arra, hogy szerencsétlen kitől kérjen segítséget ha nem tőled? Ha egyszer nem ért hozzá, akkor magyarázd el neki, annyiszor ahányszor csak kell. Egyszer csak a fejébe vésődnek a dolgok. Gondolj arra, hogy ő is türelmes veled szemben, és ennyi "segítséget" ő is megérdemel. Jobb ötletem nincs.
2011. júl. 26. 11:48
 5/19 anonim ***** válasza:

jah az le maradt 17/L anyu 52.

második voltam.

2011. júl. 26. 11:48
 6/19 anonim ***** válasza:
Sok helyen szerveznek ún. "Kattints rá nagyi" tanfolyamokat, minimális térítéssel. Nézz utána, és ha indul, beszéld rá anyukádat, hogy menjen el. De addig is legyél türelmesebb, emlékezz vissza, Te sem tudtál rögtön mindent.
2011. júl. 26. 11:49
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
szedjél MagneB6-ot
2011. júl. 26. 11:55
 8/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Rendben tényleg türelmesebbnek kell lennem tudom!
2011. júl. 26. 11:57
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj arra, hogy a Te anyukádat sem idegesítette amikor Te még nehézkesen jártál és el-el botlottál és Neki folyton oda kellett szaladnia hozzád, hogy segítsen Neked felállni, vagy amikor még nem tudtál egyedül enni és folyton leetted magad, vagy amikor odaszaladtál és kérdéseket tettél fel a házi feladatoddal kapcsolatban, mert nem értetted, pedig mondhatta volna, hogy erről kérdezd a tanárnődet, mert ő úgyis jobban ért hozzá, neki meg egyébként sincs kedve Neked segíteni. :-)

Ő most pontosan így van ezzel, mint anno Te a házi feladattal. Van valami, amiről tudod, hogy a másik valószínűleg jobban ért hozzá és a segítségét kéred mert Neked nem megy. Mindenféleképp próbálj meg türelmesebb lenni, ha ennyire zavar, hogy anyukád egyedül nem ért a a számítógéphez akkor valahányszor amikor odahív Téged, vegyél egy nagy levegőt és jusson eszedbe mindig, hogy Ő mennyit segített Rajtad amikor szükséged volt rá és, hogy ez igazán nem nagy kérés Tőle, hogy a számítógép kezelésében segíts Neki! :-) Hidd el, ha elhatározod magadban, hogy innentől lelkesebb leszel és segítőkészebb, sokkal jobban fogod érezni magad ha sikerül valamiben segítened Neki és érezni fogod, hogy jót cselekedtél! :-)

2011. júl. 26. 11:58
 10/19 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nem tudja megtanulni, ajánlom, hogy azt a napi fél órát fogd fel úgy hogy "napi fél óra netezés anyuval, mert megérdemli", és mikor tudod, hogy ez a nap része, akkor könnyebb lesz elviselned, mint pl. ebéd a családdal. Meg gondolj bele, hogy mikor kisbaba voltál még, anya minden este fürdetett, még ha idegesítően sírtál, mozogtál, vagy ha majd leszakadt a dereka is. Ülj le mellé, és mikor megnézte amit akart, te beírod a keresőbe a következő kívánságát, és rákattintasz! Én 21 vagyok, már nem élek apuval, de mikor fel akarta tenni magát facebookra, skypon keresztül kontaktban voltunk és minden lépést magyaráztam neki, kb 1óra hossza volt, és közben halálra röhögtük magunkat mindketten, hogy mennyire nem megy neki, de meglett:-D. Sok sikert!
2011. júl. 26. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!