Apukámmal lakom, és egyik hétvégén mentem anyukámhoz, vasárnap nem mentem haza hanem inkább anyukámnál maradtam és hétfőn nem mentem suliba, de anyukám ebbe bele egyezett, de most nem akar apukám elengedi anyukámhoz, mit csináljak?
De persze anyukám írt igazolást.
Esetleg ha anyukám beszélne apukámmal rá halgatna?
hát elég szar döntés volt. biztos meg tudtad volna beszélni apuddal hogy maradhass még 1 napot anyudnál. de így...
amúgy meg mondd meg apudnak h fontos h anyuddal legyél és találjatok vmi időpontot h mehess többet de ne a suli rovására
Kérd meg anyukádat, hogy beszéljen apukáddal. Tudom,hogy elváltak, meg hogy nem szivesen beszélnek egymással (gondolom), de te a közös gyerekük vagy, ezt muszály megbeszélniük. Apudnak viszont nincs joga ahhoz, hogy eltiltson anyukádtól. Vagy pedig ha azt nem szeretnéd, akkor mondd apudnak, hog engedjen el -vetsd fel a lehetőséget, ha véletenül fordított esetben lenne ez, neki jól esne ha nem látna téged?
Szerintem egy próbát megér. :)
Sok sikert! :)))
Szerintem anyukád nem igazolhatja, mivel nem ő nevel téged. Ahogy a nagymami se igazolhatja, ha ott lenne kedved maradni.
Én se engednélek, ha ennyi esze van anyukádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!