21 hetes kismama vagyok terveztük a babát a párommal! De ő mindig is szeretett iszogatni de most elszaladt vele a kiscsikó ma haza sem jött most az anyukámnál vagyok mit tegyek hagyjam el? Vagy éljem le így az életem a gyerek miatt?
Bocsi, tényleg nem kötözködni akarok, de ha már 4 éve ez probléma köztetek, akkor mire számítottál?Hogy ha teherbe esel, akkor a baba miatt megváltozik?Oké, írtad, hogy terveztétek, de akkor ezek szerint ez is benne volt a pakliban....mármint hogy iszogat a párod, nem?
Tényleg nem bántani akarlak!!!!
Háát nem irigyellek,és lesz ez még rosszabb is.
21 hetes vagy,és még csak haza sem ment hozzád,legalább felhívott?
Én is azt gondoltam, hogy a párom megváltozik ha terhes leszek. Mindenki azt monda, hogy nem fog! Nem hittem nekik. Az ember a saját bőrén tanul. Nálunk bár nem az ital volt a probléma, egész más.
Az apukám egész életében ivott. Anya, mégis 3 gyereket szült neki, igaz azért, mert sokszor részegen megerőszakolta, és mikor megtalálta anyám eldugott fogamzásgátlóját, akkor nagyon megverte, és lehúzta a bogyókat a WC-n. Persze ő is eleinte még normális volt. Aztán már mindennaposak voltak a bántalmazások. Anya elköltözött velünk albérletbe, egyedül, nincstelenül, pénznélkül. Én voltam a legkissebb, 3 éves. Borzalmas világot kellett megélnünk akkoriban. Aztán anya talált egy rendes férfit, aki felnevelt minket. De ez a ritka, aki 3 gyerekkel talál magának egy becsületes férfit.
Aztán apa soha nem keresett, évente egyszer én mentem látogatni, de mindig részeg volt,nem ismert fel. Most ott tartunk, hogy a múlt kedden megműtötték gégerákkal. Meg fog halni. Soha nem törődött velem, mégis látogatom, és nagyon sajnálom. És érdekes. Mostmár ő is megismer, és sír ha meglát.
Azért írtam mindezt le, mert a ti történetetek is fordulhat ilyen borzalmasra, és akkor lehet, hogy már te is a 3. gyereket szülöd neki.
Én a helyedben most rögtön lépnék! Nem várnám meg a rosszabb időket. Nehéz lesz, de később nem fogod megbánni. A párod nem fog megváltozni, az italról nem fog lemondani. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!