21 hetes kismama vagyok terveztük a babát a párommal! De ő mindig is szeretett iszogatni de most elszaladt vele a kiscsikó ma haza sem jött most az anyukámnál vagyok mit tegyek hagyjam el? Vagy éljem le így az életem a gyerek miatt?
Hagyd ott..Én 17 évesen lettem terhes férjhez is mentem az apukához aztán bántalmazott jo sokáig..De sikerült kilépnem ebből a kapcsolatból és nem bánom..
A párod csak rosszabb lesz ..
Ugyan azt tudom mondani mint itt sokan mások!!!Sajnálom hogy nem volt erőd kilépni már korábban,és azt is hogy olyan naív voltál,hogy azt gondoltad a Baba bármin is változtat....Én is 4évig éltem együtt egy alkoholistával....A kapcsolatunkban mindennaposak voltak a viták,szörnyű volt...Szerencsére volt erőm kilépni,és most más vesződik vele...
Szerintem a párod úgy gondolhatta,ha csinál Neked egy gyereket,akkor jobban le leszel foglalva Ő meg mehet amerre akar,bulizhat...
Nehéz kérdés hogy így babásan mit tegyél,de változni jobbra fordulni nem fog az tuti!!!
Én most 22 hetes vagyok egy Csodafickótól én csak így hívom a férjem.Igazából életem legjobb döntése volt mikor abból a kapcsolatból kiléptem,és áldom az eszem,hogy nem szültem neki gyereket.
Most attól lesz gyerekem,aki igazán megérdemli és mellettem áll!Egy alkoholistának mindig az ital lesz fontosabb.
Tudom milyen reménykedni,és mikor picit jobb belekapaszkodni az érzésbe,de ez csak illúzió.
Mivel írtad a keményedéseket ami ennyi idős babásan abszolút nem normális,azt javaslom a baba születéséig mindenképp költözz anyukádhoz,addig pedig Ő gondolkodjon el,és bizonyítsa be hogy érdemes vele maradnotok.De most fontosabb a nyugalom,és a biztonság ami mellette nincs meg.Kitartás!
22+1 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!