Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes kismama vagyok...

21 hetes kismama vagyok terveztük a babát a párommal! De ő mindig is szeretett iszogatni de most elszaladt vele a kiscsikó ma haza sem jött most az anyukámnál vagyok mit tegyek hagyjam el? Vagy éljem le így az életem a gyerek miatt?

Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 16:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hagyd ott..Én 17 évesen lettem terhes férjhez is mentem az apukához aztán bántalmazott jo sokáig..De sikerült kilépnem ebből a kapcsolatból és nem bánom..

A párod csak rosszabb lesz ..

2011. júl. 4. 07:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Páromék családján látom, hogy mi lett az ilyen szülőkből. 3 gyereket szült anyósom apósomnak, aki 20 éves korától alkesz volt, de keményen. Nem csak eltűnt éjszakánként a haverokkal, reggel részegen hazament, bántotta anyósomat akkor is, mikor egy rossz szava sem volt hozzá, terhesen is... Szerencsére egyik nap megelégelte és kizárta a házból. Amikor pedig be akart jutni, fenyegetőzött, dörömbölt, akkor a rendőrökkel vitette el. Azóta hajléktalan, munkája pedig nincs, mert nincs kedve dolgozni. De ha véletlenül összefutunk vele valahol, általában reggelente, akkor már részeg. Egy ilyen nem apa, nem férfi, sose lesz belőle az. Az ilyenek szánalmas gyökerek, akik csak rontják a levegőt. Szóval szerintem lépj ki ebből a kapcsolatból, amíg nem késő, és nem fajulnak el a dolgok. Mert sosem tudhatod melyik pillanatban mit hoz ki az emberből az alkohol.
2011. júl. 4. 09:13
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan azt tudom mondani mint itt sokan mások!!!Sajnálom hogy nem volt erőd kilépni már korábban,és azt is hogy olyan naív voltál,hogy azt gondoltad a Baba bármin is változtat....Én is 4évig éltem együtt egy alkoholistával....A kapcsolatunkban mindennaposak voltak a viták,szörnyű volt...Szerencsére volt erőm kilépni,és most más vesződik vele...

Szerintem a párod úgy gondolhatta,ha csinál Neked egy gyereket,akkor jobban le leszel foglalva Ő meg mehet amerre akar,bulizhat...

Nehéz kérdés hogy így babásan mit tegyél,de változni jobbra fordulni nem fog az tuti!!!

Én most 22 hetes vagyok egy Csodafickótól én csak így hívom a férjem.Igazából életem legjobb döntése volt mikor abból a kapcsolatból kiléptem,és áldom az eszem,hogy nem szültem neki gyereket.

Most attól lesz gyerekem,aki igazán megérdemli és mellettem áll!Egy alkoholistának mindig az ital lesz fontosabb.

Tudom milyen reménykedni,és mikor picit jobb belekapaszkodni az érzésbe,de ez csak illúzió.

Mivel írtad a keményedéseket ami ennyi idős babásan abszolút nem normális,azt javaslom a baba születéséig mindenképp költözz anyukádhoz,addig pedig Ő gondolkodjon el,és bizonyítsa be hogy érdemes vele maradnotok.De most fontosabb a nyugalom,és a biztonság ami mellette nincs meg.Kitartás!

22+1 hkm

2011. júl. 4. 12:44
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat úgy látom sokaknak van hasonló problémája!Soha nem bántott még a párom és szerintem nem is fog!!!De igazatok van lépnem kell de nem vagyok olyan anyagi helyzetbe h magamba felneveljem a gyereket neki pedig van pénze és ne értsétek félre nem magam miatt hanem a gyermekemnek!Anyukám egyedül él és ö sem tud segíteni még én szoktam neki!!!Tehát nem tudom!!!:(
2011. júl. 4. 14:22
 15/16 anonim ***** válasza:
a gyerek miatt semmiképpen ne éld vele az életedet ..inkább neveld fel egyedül ha már végleg ugy ládod nem változik.. márpedig nem fog ... az apukám 30 éve alkoholista anyukám mellette maradt miattam mikor megszülettem ..s válllat még egy babát a tesómat, sohasem változott meg az apám és nekünk ugy kellett felnőni hogy mindenegyes nap láttuk hogy megy tönkre az életünk ..és hogy bántalmazza szidja anyánkat , anym egyedül tanítattott nevelt ruházott az ital miatt nem volt munkája ha volt is elitta a több részét. kín volt minden nap mikor ivott.. szóval inkább egyedül neveld vagy keress másik apukát neki..Most itt vagyok én is anyukaként és a gyerekkorom megpecsételte az egész életem .. szinte sosem vagyok nyugodt mindig azt érzem hogy izgulnom kell holott minden rendben van a kapcsolatommal ás a gyerekemmel.. ez az érzés soha nem megy el..HA MÁR IGY LÁTOD NAGYON GONDOLD MEG ÉS NEM FELEDD EL KUTYÁBÓL NEM LESZ SZALONNA..
2011. júl. 5. 07:13
 16/16 anonim ***** válasza:
FIGYELJ CSAK AZ HOGY MOST UGY LÁTOD NEM FOG BÁNTANI AZ OKÉ MERT NEM TUDOD MIT HOZ KI AZ ALKOHOL BELŐLE..AZ ÉN APÁM SEM BÁNTOTTA ANYÁMAT AZ ELEJÉN AZTÁN NAPI SZINTEN MENT A VITA A BÁNTALMAZÁS GYALÁZÁS..EZT 3 GYEREK NÉZTE GONDOLJ BELE AKKOR SÉRÜL AGYEREK JOBBAN HA NEM ADSZ MEG NEKI MINDEN LUXUST VAGY HA ILYEN CSALÁDBAN NŐ FEL..HA SZERETED AZ MÉG ROSSZABB NEHEZEBB ELSZAKADNI DE HIDD EL ÉLETED LEGROSSZABB DÖNTÉSÉT HOZOD HA VELE MARADSZ..KÉRLEK IRD MEG HOGY MIT DÖNTÖTTÉL..
2011. júl. 5. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!