Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen? Legyek türelmeseb...

Miért ilyen? Legyek türelmesebb vagy felesleges időpocsékolás?

Figyelt kérdés

Párommal 1 éve vagyunk együtt. Nem érzem, hogy igazán szeretne, azt érzem, hogy szeret elvan velem és ennyi.

Nem tervezünk előre, mert azt mondja utál tervezni ugy érzem csak vagyunk.

Párom szerint türelmetlen vagyok, idővel minden más lesz. Azt érzem, hogy egyszer őrülten szerelmes, ki is mutatja, máskor pedig csak van. És ezek a ciklusok váltakoznak benne. Én nagyon szeretem, de így nem vagyok maradéktalanul boldog.

Egyszer már majdnem szakítottam vele, pontosan ezek miatt. Elmondta, hogy neki időre van szüksége, fél újra szerelmesnek lenni. Sőt már azt is érezte, hogy már "kinőtt a szerelemből". Volt egy 5 éve kapcsolata elöttem őt őrülten szerette és az a szerelem is elmúlt részéről. Ő szakított és mégis nagyon sokat szenvedett. Nem akarja mégegyszer.

Én erre annyit reagáltam, hogy akkor semmi értelme a kapcsolatunknak én arra vágyom hogy valaki őrülten szeressen, közös jövőt tervezzünk.

Azt mondta nem akar elveszíteni és adjak neki még egy esélyt, hogy bebizonyítsa hogy szeret. De szerinte ne gondolkodjak ezen csak élvezzem.

Csakhogy én nem tudok nem gondolkodni. Létezik olyan, hogy valaki "kinőtt" a szerelemből? Én ugy gondolom, hogy nem én vagyok az aki ezt az érzést kiáltja belőle. És ha így van miért nem keresi meg azt a nőt, akit igazán szerethet?! Miért jó ez neki? (Egy közel 30 éves férfiről van szó.)

Legyek türelmes és jobb lesz? Vagy szakítanom kellene?

Mit tegyek? Adjatok tanácsot!

2011. nov. 7. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Tipli!
2011. nov. 7. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Hagyd meg tartaléknak, és keresgélj tovább.
2011. nov. 7. 19:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! ahogy olvastam a problémádat egyrészt nagyon magamat láttam benne...nekem is volt egy kapcsolatom, amelyben a fiu folyamatosan csak bizonygatta, hogy idővel talán szerelembe esik...es minden más lesz...mivel neki is volt egy lány előttem akibe őrülten szerelmes volt...fél évig voltunk együtt...ebben az időszakban szakitottam vele három hónap után, hogy gondolja át a helyzetet józanon, egyaltalan akar e, vagy csak játszadozunk mint a kiscicák...visszakönyörögte magát, esélyt adtam, ugy gondolom mindenkinek jár esély...de valahogy semmi sem változott, csak az igéretek...stb...egyértelműen elküldtem melegebb éghajlatra, mivel az igényeimet ez egyaltalan nem elégitette ki..szerettem őt ez nem vitás...de van amikor egy masik utat kell választani, akarhogyan is fáj, a szerelemből nem lehet kinőnni, es vagy megvan a szikra, vagy nincs...az nem fog majd ugy villamcsapasképpen előjönni évek múltán...neked kell tudni milyen ez a kapcsolat...de a boldogság nem garantált..és ki akar már ilyen ingoványos párkapcsolatban élni? szerintem te se...te is vágysz az őrült szerelemre ahog mindenki más..és tőle be kell látni, ezt nem kapod meg... remélem segitettem...legalább abban, hogy nem vagy egyedül, mással is előfordult :)
2011. nov. 11. 15:49
 4/4 anonim válasza:

utál előre tervezni..? innentől nem olvastam tovább:)

kérdezd meg tőle milyen céljai vannak a jövőre nézve:) ha nincsenek akkor gáz van.

igenis tervezzen csak előre;)

2011. nov. 20. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!