Miért ilyen? Legyek türelmesebb vagy felesleges időpocsékolás?
Párommal 1 éve vagyunk együtt. Nem érzem, hogy igazán szeretne, azt érzem, hogy szeret elvan velem és ennyi.
Nem tervezünk előre, mert azt mondja utál tervezni ugy érzem csak vagyunk.
Párom szerint türelmetlen vagyok, idővel minden más lesz. Azt érzem, hogy egyszer őrülten szerelmes, ki is mutatja, máskor pedig csak van. És ezek a ciklusok váltakoznak benne. Én nagyon szeretem, de így nem vagyok maradéktalanul boldog.
Egyszer már majdnem szakítottam vele, pontosan ezek miatt. Elmondta, hogy neki időre van szüksége, fél újra szerelmesnek lenni. Sőt már azt is érezte, hogy már "kinőtt a szerelemből". Volt egy 5 éve kapcsolata elöttem őt őrülten szerette és az a szerelem is elmúlt részéről. Ő szakított és mégis nagyon sokat szenvedett. Nem akarja mégegyszer.
Én erre annyit reagáltam, hogy akkor semmi értelme a kapcsolatunknak én arra vágyom hogy valaki őrülten szeressen, közös jövőt tervezzünk.
Azt mondta nem akar elveszíteni és adjak neki még egy esélyt, hogy bebizonyítsa hogy szeret. De szerinte ne gondolkodjak ezen csak élvezzem.
Csakhogy én nem tudok nem gondolkodni. Létezik olyan, hogy valaki "kinőtt" a szerelemből? Én ugy gondolom, hogy nem én vagyok az aki ezt az érzést kiáltja belőle. És ha így van miért nem keresi meg azt a nőt, akit igazán szerethet?! Miért jó ez neki? (Egy közel 30 éves férfiről van szó.)
Legyek türelmes és jobb lesz? Vagy szakítanom kellene?
Mit tegyek? Adjatok tanácsot!
utál előre tervezni..? innentől nem olvastam tovább:)
kérdezd meg tőle milyen céljai vannak a jövőre nézve:) ha nincsenek akkor gáz van.
igenis tervezzen csak előre;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!