Jogosan neheztel a férjem, úgy érzem lehetne megértőbb, kifejtve lent?
Figyelt kérdés
3 hete szültem. A férjem üzleti úton volt saját vállalkozás által, így nem lehetett ott a szülésnél. Mindketten tudtuk hogy mire hazaér, már a kislány is itthon várja. Decemberben sikerült nevet választani, ketten választottuk a Vivien nevet. Viszont a kórházban azon a napon sőt voltak olyan kislányok akik szinte a mi babánkkal egyszerre születtek, összesen 7 Vivien született aznap. ( 3 Vivienes anyuka a szobatársam is volt ) Ebből az okból kifolyólag nem Viviennek lett anyakönyveztetve, hanem Szandrának. Aznap este jött haza a férjem amelyik nap kiengedtek a kórházból, egyből szaladt a kis "Vivikéhez" elmondtam neki hogy Szandra a neve, teljesen kiakadt, a babát ő azóta is Vivikének hívja. Mi tévő legyek, jól megvagyunk egyébként, de amikor nevén szólítom a gyereket, nem tetszik neki egyáltalán és mindig megjegyzéseket tesz. Azért nem értem az egészet, mert a Vivien mellett a Szandra és a Ramóna volt tervben...2013. ápr. 5. 19:51
1/38 anonim válasza:
Szerintem akkor neked a Szandra amúgy is jobban tetszett. Szerintem jogosan neheztel a férjed, hiszen végig abban a hitben volt, hogy Vivien lesz a kislánya neve és meg is beszéltétek, hogy azt kapja. Engem nem érdekelt volna, hogy aznap még mennyi nő adja a Vivien nevet a lányának.
2/38 anonim válasza:
Igen, jogosan neheztel rád. Ez nagyon szemét húzás volt a részedről.
3/38 A kérdező kommentje:
Engem borzalmasan zavart ez a sok Vivi nevű kislány. Egyébként én az elején Ramónát szerettem volna, ő pedig Szandrát. Nem gondoltam hogy ebből ez lesz, hiszen az elején ő szerette volna hogy Szandra legyen.
2013. ápr. 5. 19:57
4/38 anonim válasza:
Szerintem is jogosan neheztel rád.
Felőlem 100, a fiammal azonos nevű fiú is születhetett volna a fiammal egy nap, akkor is az lett volna a neve, mert azt választottuk a férjemmel. Ez egy olyan dolog szerintem, amihez közös döntés kell.
5/38 anonim válasza:
Kit érdekel,h egy én gyerekemen kívül még másik 10 gyereknek Vivien lesz a neve...Mekkora hülyeség...Jogosan neheztel,igen!
6/38 anonim válasza:
Egyébként én azt is nehezen hiszem el, hogy 3 szobatársad is így nevezte el a lányát.
7/38 anonim válasza:
Azt írod, hogy zavart a sok Vivien nevű lány. És mennyi időt töltöttél a kórházban és mennyi időt fogtok kórházon kívül? Tényleg olyan nehéz lett volna kibírni azt a pár napot a sok Vivien közt? Nehezebb, mint most a férjeddel való helyzet? Így meg egész életetek végéig a férjed egy olyan néven fogja szólítani a lányotokat, ahogy nem is hívják.
8/38 anonim válasza:
Azért durva, hogy amikor megszületik a saját kislánya, arra sem veszi a fáradságot, hogy ott legyen. Ráadásul saját vállalkozás, tehát ő osztja be az idejét...
Sajnálom egyébként :( Ha ő is szerette a Szandrát korábban, nem értem mi a baj.
9/38 anonim válasza:
Igen jogosan haragszik mert átverted. Tuti, hogy direkt csináltad, így.
10/38 anonim válasza:
Jogosan haragszik szerintem is!
Megbeszéltétek, és te változtatsz a bele egyezést nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!