Amikor kiderült, hogy terhes vagyok a barátom elhagyott, a szüleim kidobtak. Nem akarom elvetetni, sem örökbe adni. Egyedül viszont nem tudom ellátni. Az anyaotthonokban segítenek? Honnan kaphatnék támogatást? 18L ( Negatív kommentből nem kérek, gyógyszer mellett sikerült be)
Lányok,vagy anyukák!Főként utolsó előtti válaszoló!Mondd,miért látod ennyire sötéten ezt a helyzetet?csak akkor dönt jól szerinted ha abortuszra megy?A kérdésben leírta világosan:nem akarja elvetetni.A kérdés az volt,innentől,hogyan tovább?nem feltétlen fog nevelőszülőkhöz kerülni,addig még bármilyen változás bekövetkezhet vele.Hihetetlen számomra,hogy abortuszra próbáltok rábeszélni valakit!ne már!
2013. jan. 30. 08:56
72/110 anonim válasza:
De áruld mar el utolsó, hogy szerinted mi var rá? Hol fog lakni terhesen? Az anyaotthonokban várólista van es jövedelem nelkul nem fogjak fogadni. Miből veszi meg a gyereknek a szükséges dolgokat? Jó, kap majd gyest es családit, abból mondjuk éhen halni fog, nem ellátni magat meg egy gyereket. Igaz, az apát beperelheti tartasdijert, az kb egy fel év, mire meg ítélik.... Mondd meg nekem, hogy szerinted mi lesz vele? A semmire gyereket szülni.... Ha mar ennyire abortusz ellenes, akkor ott a nyílt orokbeadasra - az alapítványok el is szállásoljak a terhesseg idejére. Vagy ott a másik lehetőség, amit írtam, igaz, az csak a szules utan, az átmeneti nevelesbe vétel. De addig mit csinál? Megy a híd alá?
2013. jan. 30. 09:01
73/110 anonim válasza:
Még csak 7 hetes,keres valami munkát ideiglenesen,amíg tud,dolgozhat.Aztán,helyében nem hagynám békén az apát,vállalja már a felelősséget.ha kell az ő szüleivel is tudatnám a nagy hírt,hogy kicsi fiúk gyermeket nemzett,tessék legalább anyagilag támogatni!Azért nem bántanám a kérdezőt,mert nem volt felelőtlen,írta,hogy gyógyszert szedett,mégis becsúszott.Segítség kell neki,persze,de olyan nincs,hogy muszály elvetetni!
2013. jan. 30. 09:29
74/110 anonim válasza:
Szerinted milyen munkára fogjak felvenni terhesen, végzettség nelkul, pláne a mai munkanélküliségben?
2013. jan. 30. 09:30
75/110 anonim válasza:
én pl 29 éves vagyok, 4 gyerekkel. Volt fiatalon egy abortuszom, de beláttam, hogy a babát apa nélkül, érettségi nélkül nem tudioom vállalni, mert kkor mehetek segélyért, és abból tengődünk. Azóta van érettségim, diplomám, ennek köszönhetően jó munkahelyem, férjem, és 2 gyerek után nem volt nehéz vállalni egy véletlenül becsúszott ikerpárt.
2013. jan. 30. 09:47
76/110 anonim válasza:
Nem terhesen nem találok munkát!! Akkor terhesen hova veszik fel? Irodába végzettség nélkül 100% hogy nem. Gyárba meg terhes megint nem fogják felvenni. Naa akkor hol fog dolgozni?
2013. jan. 30. 10:10
77/110 anonim válasza:
na egyesek nagyon nem tudnak reálisan, ésszerűen gondolkodni.Egy terhes, végzettség nélküli nőt hová vesznek fel?Ismerőseim közül sokan szakmával, nyelvvizsgával, nem terhesen nem találnak munkát, pedig keresnek.Akkor egy terhes nőt semmi nlkül hová vesznek fel?
Egy lehetőség van, ha annyira abortusz ellenes, bár az abortusz ez esetben jobb mert ez a gyerek nevelő szülőktől nevelő szülőkig fog kerülni, aztán neadjisten úgy jár, mint Szita Bence, vagy más hasonló patchwork családban felnövő gyerekek.
2013. jan. 30. 10:32
78/110 anonim válasza:
Meg ha fel is veszik valahová, mert mondjuk elhallgatja, hogy terhes...az alkalmat után, hogy kirohant a mosdóba hányni, már jelentik is a főnöknek és másnap már nem kell bemennie. Ennyi. Már a próbaidőn kirúgják és még csak indokolniuk se kell.
Jó reggelt királylányok, 2013 Magyarország!
2013. jan. 30. 11:34
79/110 anonim válasza:
Barátnőm,8 hetes terhes,bár ő nem volt annyira rászorulva,most vállalt 4 órás takarítást,hogy addig is legyen valami bevétele.Tudja a munkáltató.Egy másik ismerősöm,mivel nem volt hivatalos munkaviszonya még,de terhes lett,elment gyárba,könnyű munkára,6 hónapos koráig melózott,szintén tudták és felvették.Van azért ilyen is.
2013. jan. 30. 12:22
80/110 anonim válasza:
Hát qva jó, én meg itthon vagyok. Először inkább azokat kéne felvenni dolgozni, aki nem terhes és minden munkát megcsinál és hosszútávra megy oda. Na mindegy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!