Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » SÜRGŐS! Terhes vagyok, mit...

SÜRGŐS! Terhes vagyok, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Amikor kiderült, hogy terhes vagyok a barátom elhagyott, a szüleim kidobtak. Nem akarom elvetetni, sem örökbe adni. Egyedül viszont nem tudom ellátni. Az anyaotthonokban segítenek? Honnan kaphatnék támogatást? 18L ( Negatív kommentből nem kérek, gyógyszer mellett sikerült be)
2013. jan. 29. 07:32
 51/110 A kérdező kommentje:

A gyerek MÁR a hasamban van. Ha elvetetem --> MEGÖLÖM. Ilyen egyszerű. Nem egy sejthalmaz.

Köszönöm a bátorító kommenteket, sajnálom, hogy pont őket pontozta le valaki.

2013. jan. 29. 14:55
 52/110 anonim ***** válasza:
27%
De gondolj már a gyerekre is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Milyen élete lesz?!
2013. jan. 29. 15:00
 53/110 anonim ***** válasza:
34%
nem öletsz meg senkit egy abortusszal,mert most még csak egy sejthalmaz
2013. jan. 29. 15:14
 54/110 A kérdező kommentje:
Hallottam a szívverését. Neked is dobog a szíved. Te is egy rakat sejt vagy, amit meg lehet ölni?
2013. jan. 29. 15:23
 55/110 anonim ***** válasza:
28%
Még nagyon gyerek a kérdező. Majd felébred...
2013. jan. 29. 15:25
 56/110 anonim ***** válasza:
30%
kérdező, te még nagyon gyerek vagy, látszik a válaszaidból is, na mindegy, de aztán ne gyere panaszkodni, hogy nyomorogsz a gyerkeddel
2013. jan. 29. 15:26
 57/110 anonim ***** válasza:
26%
Csak nehogy későn jöjjön a nagy pofára esés, hogy mekkora hülyeséget tett ezzel.
2013. jan. 29. 15:30
 58/110 anonim ***** válasza:
46%

ezt is olvasgasd :

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

és gondolkozz reálisan

2013. jan. 29. 15:49
 59/110 anonim ***** válasza:
32%
De amúgy ha már eldöntötted, hogy megtartod. Megkaptad a választ, hogy kapsz majd havi 13 ezer csp-t és valamennyi gyest 3 évig. Mit akarsz még? Mi nem fogunk neked babacuccokat venni.
2013. jan. 29. 15:58
 60/110 anonim ***** válasza:
40%

Kedves Kérdező! Nagyon sajnálom, amit itt sokan írnak. És le a kalappal előtted, hogy 18 évesen te többet értesz az életből, amit néhány nálad sokkal idősebb anyuka. Én eleve nem értem, hogy egy anya, aki már kihordott egyszer egy életet a szíve alatt, hogy tud bárkit is buzdítani egy élet kioltására. Igen, egy sejthalmaz, de egy élet, ver a szíve, él! Bárki, bármilyen orvos, tudós megmondja, hogy egy új életről van szó. Sajnálom azokat az embereket, akik süketek és vakok, akik nagyon el vannak tévedve az életben. Az élet annál komolyabb és sokkal több, mint az anyagi dolgok, minden szónak és tettnek jelentősége van. Eleve, senki nem akar meghalni, egy magzat sem, bennünk van, hogy élni akarunk, tudatalatt is!!! Aki öngyilkosságot követ el, az más tészta, ott vannak pszihológiai okok. De alapjában véve minden élet élni akar.

Egyszer majd mindenért felelnünk kell, ha hisz ebben valaki, ha nem. És egy élet kioltása nem vicc, sőt, tragédia. Annak számára is, akinek kioltották az életét. Megkérdezted a magzatot, hogy akarja-e, hogy megöljék annak érdekében, hogy ne legyen rossz élete? És honnan gondoljátok, hogy rossz élete lesz? Most ilyen helyzetben van a kérdező, de bármi lehetséges. A kérdezőnek eleve nagy az akaratereje, ha képes egy ilyen nehéz (de helyes) döntésre. Annak a gyereknek nagyon nagy szerencséje van, hogy az anyukája már most szereti. Ezek átmeneti nehézségek, mindenből van kiút.

Szörnyű azoknak a megölt magzatoknak, mert még a saját anyjuk sem védte meg őket, sőt. Mindent megéreznek már, mindent értenek, igaz az agyuk nem fejlődött ki, de lelkük van attól.

Kérdezőnek annyit írnék még, hogy a védőnődet kérdezd meg mindenről, ő fog tudni neked segíteni és címeket adni, hova mehetnél. Illetve a családsegítő. Remélem, a családoddal közben rendeződik majd a dolog és melléd állnak. Írok majd később privátban neked, mert tudok én is segíteni néhány dologban (baba cuccok), ha kell, bár ez ebben a helyzetben nem nagy segítség tudom.

Biztos, hogy nehéz lesz, de legalább, ha majd egyszer visszanézel az életedre, nem kell amiatt szégyenkezned magad előtt, hogy kioltottál egy életet.

(Mellesleg annyit még az abortusz témáról, hogy a világon nagyon sok orvos hagyta abba ezt a tevékenységét, tehát szülést levezetnek, de abortuszt nem vállalnak, mert nem bírták elviselni a látványát sem a halott magzatoknak, a széttrancsirozott mini kis testrészeket. Nagyon sok ilyen orvosban egy ideig ugyanúgy nem merült föl, hogy ez gyilkosság, csak egy műtétnek fogták föl, a magzatot egy sejthalmaznak.)

2013. jan. 29. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!