Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » SÜRGŐS! Terhes vagyok, mit...

SÜRGŐS! Terhes vagyok, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Amikor kiderült, hogy terhes vagyok a barátom elhagyott, a szüleim kidobtak. Nem akarom elvetetni, sem örökbe adni. Egyedül viszont nem tudom ellátni. Az anyaotthonokban segítenek? Honnan kaphatnék támogatást? 18L ( Negatív kommentből nem kérek, gyógyszer mellett sikerült be)
2013. jan. 29. 07:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/110 anonim ***** válasza:
67%

Most komolyan, kerdezo. Mit csinalsz ha nem kerulsz be az anyaotthonba? Emellett ha be is kerulsz, tanfolyamra szeretnel jarni, hogy mehess dolgozni. Hova teszed a gyereket? Mibol fizeted a bolcsit, ha bekerul? Mibol fizeted a tabfolyamot?

A szuleidet meg nem kellene belekeverni, mert a, az o keresetuk az oveke, nem tartoznak neked elszamolassal, b, hogy ok mennyi gyereket vallaltak, megint nem tartozik rad, az oka sem, es c, ha nem akarnak plusz 2 embert eltartani, az megint az o dontesuk, amihez joguk van. Nem bantaskent, de tenyleg el kellene gondolkoznod....

2013. jan. 29. 10:35
 42/110 anonim ***** válasza:
40%

Tényleg vetetsd el. Jobb lesz a babának is. Nem fogják engedni hazahozni a kórházból. Van egy ismerősőm, akinél a rendetlenség miatt volt az, hogy ha nem takarítják ki a házat, a baba a kórházba marad. Ezzel nem szabad hülyéskedni.

Vagy költözz ki külföldre a rokonaidhoz.

2013. jan. 29. 11:08
 43/110 anonim ***** válasza:
100%
A szüleid a gyerek miatt dobtak ki? Vagy már előtte rossz volt a kapcsolatotok? Nincs esély helyrehozni? Mit, hol tanulsz most? A barátod biztos nem fogad vissza?
2013. jan. 29. 11:16
 44/110 anonim ***** válasza:
78%
jól írta az előzök közül vki: ha nincs hova menned, haza sem viheted
2013. jan. 29. 11:26
 45/110 anonim ***** válasza:
62%

A kérdező kommentje:

Am. akik azt mondják, vetessem el, gondoljanak bele abba, hogy valószínűleg ők sem a legjobbkor születtek, ezek szerint, akkor nekik is abortusz járt volna?

am becsúszott gyerek voltam Anyám 18,5 évesen szült meg (nem tudta h terhes de mikor megtudta felmerült az abortusz de túl voltam a 12 héten)

DE AMI A KÜLÖNBSÉG: összeházasodtak miattam és az apámnak volt munkája volt annyi pénze h ha szerény körülmények között is de ALBÉRLETBEN meg tudtak élni

szal nálad ezek nincsenek meg ha jól olvasom

én tervezetem a gyerekeket tudatosan de volt egy terhességem ami gyógyszer mellett csúszott be 19 évesen iskola mellet -- elvetettem -- pedig nálam nem álltak fent ezek a dolgok mint nálad ha akartam volna megszülhetem volna lett volna hol lakni a párom nem hagyott volna ott

de én úgy DÖNTÖTTEM h nem akarok akkor még gyereket hiszen nem volt meg az ami számomra a gyerekvállaláshoz szükséges

rá 10 évre született meg a tervezett gyerekem: az első :-) majd rá 3 évre a második és 6 évre rá egy becsúszott gyerek (védekezés mellet) aki most 2 éves

akkor már belefért, hiszen volt otthon, meleg, étel és család ahova születhetett

2013. jan. 29. 11:35
 46/110 anonim ***** válasza:
83%
A barátod anyagilag sem tud segíteni?Illetve ami számít.Dolgozol?Nagyszüleidre sem számíthatsz?
2013. jan. 29. 12:30
 47/110 anonim ***** válasza:
16%

Igazán sajnálom,hogy ilyen emberek vesznek körül.Egy család(anyád-apád)aki kidob ezért,és egy barát(férfi?)aki csak megcsinálni volt képes.És téged csodállak a döntésedért!Igazán nagy dolog,amit elhatároztál!megértelek én sem lennék képes megölni azt a babát.(főként csak azért,mert mondjuk anyám így akarja)

Nincsenek barátok,barátok akik segítenének?Én tuti bármelyik barátnőmnek segítenék ilyen esetben.Neked,mivel messze vagy,esetleg babaruhákkal tudok segíteni.Minden jót!

2013. jan. 29. 12:53
 48/110 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg jól gondold meg, ez nem úgy működik, hogy bemész a családsegítőhöz, önkormányzathoz, hsra esnek, munkát, lakhatást és pénzt kapsz...
2013. jan. 29. 13:45
 49/110 anonim ***** válasza:
78%
kérdező még magát sem tudná eltartani, nem még egy gyereket, aki 24 órás felügyeletet igényel, és még az mellett tanulni is akarna, úgy,hogy senki sem segít,se pénze, se lakása, senkije, mehet a híd alá, gyerek meg otthonba, szép kis jövő
2013. jan. 29. 13:55
 50/110 anonim ***** válasza:
35%
Ebben az esetben igenis ez önzőség a kérdezőtől. Nem a gyerek érdekeit tartja szem előtt, hanem a saját életét, elveit, a gyerekkel hogy mi lesz, az másodlagos.
2013. jan. 29. 14:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!