SÜRGŐS! Terhes vagyok, mit tehetnék?
Most komolyan, kerdezo. Mit csinalsz ha nem kerulsz be az anyaotthonba? Emellett ha be is kerulsz, tanfolyamra szeretnel jarni, hogy mehess dolgozni. Hova teszed a gyereket? Mibol fizeted a bolcsit, ha bekerul? Mibol fizeted a tabfolyamot?
A szuleidet meg nem kellene belekeverni, mert a, az o keresetuk az oveke, nem tartoznak neked elszamolassal, b, hogy ok mennyi gyereket vallaltak, megint nem tartozik rad, az oka sem, es c, ha nem akarnak plusz 2 embert eltartani, az megint az o dontesuk, amihez joguk van. Nem bantaskent, de tenyleg el kellene gondolkoznod....
Tényleg vetetsd el. Jobb lesz a babának is. Nem fogják engedni hazahozni a kórházból. Van egy ismerősőm, akinél a rendetlenség miatt volt az, hogy ha nem takarítják ki a házat, a baba a kórházba marad. Ezzel nem szabad hülyéskedni.
Vagy költözz ki külföldre a rokonaidhoz.
A kérdező kommentje:
Am. akik azt mondják, vetessem el, gondoljanak bele abba, hogy valószínűleg ők sem a legjobbkor születtek, ezek szerint, akkor nekik is abortusz járt volna?
am becsúszott gyerek voltam Anyám 18,5 évesen szült meg (nem tudta h terhes de mikor megtudta felmerült az abortusz de túl voltam a 12 héten)
DE AMI A KÜLÖNBSÉG: összeházasodtak miattam és az apámnak volt munkája volt annyi pénze h ha szerény körülmények között is de ALBÉRLETBEN meg tudtak élni
szal nálad ezek nincsenek meg ha jól olvasom
én tervezetem a gyerekeket tudatosan de volt egy terhességem ami gyógyszer mellett csúszott be 19 évesen iskola mellet -- elvetettem -- pedig nálam nem álltak fent ezek a dolgok mint nálad ha akartam volna megszülhetem volna lett volna hol lakni a párom nem hagyott volna ott
de én úgy DÖNTÖTTEM h nem akarok akkor még gyereket hiszen nem volt meg az ami számomra a gyerekvállaláshoz szükséges
rá 10 évre született meg a tervezett gyerekem: az első :-) majd rá 3 évre a második és 6 évre rá egy becsúszott gyerek (védekezés mellet) aki most 2 éves
akkor már belefért, hiszen volt otthon, meleg, étel és család ahova születhetett
Igazán sajnálom,hogy ilyen emberek vesznek körül.Egy család(anyád-apád)aki kidob ezért,és egy barát(férfi?)aki csak megcsinálni volt képes.És téged csodállak a döntésedért!Igazán nagy dolog,amit elhatároztál!megértelek én sem lennék képes megölni azt a babát.(főként csak azért,mert mondjuk anyám így akarja)
Nincsenek barátok,barátok akik segítenének?Én tuti bármelyik barátnőmnek segítenék ilyen esetben.Neked,mivel messze vagy,esetleg babaruhákkal tudok segíteni.Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!