Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » SÜRGŐS! Terhes vagyok, mit...

SÜRGŐS! Terhes vagyok, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Amikor kiderült, hogy terhes vagyok a barátom elhagyott, a szüleim kidobtak. Nem akarom elvetetni, sem örökbe adni. Egyedül viszont nem tudom ellátni. Az anyaotthonokban segítenek? Honnan kaphatnék támogatást? 18L ( Negatív kommentből nem kérek, gyógyszer mellett sikerült be)
2013. jan. 29. 07:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/110 A kérdező kommentje:
Külföldön lakik a teljes rokonságom, csak anyuék laknak Magyarországon.
2013. jan. 29. 09:19
 32/110 anonim ***** válasza:
100%
Van bármiféle jovedelmed? Hol fogsz lakni, amíg nem jutsz be anyaotthonba?
2013. jan. 29. 09:20
 33/110 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudnál beszélni a rokonokkal akik külföldön vannak?,hátha az egyik befogad és kimennél hozzá,és segítene amíg össze nem szeded magad,majd mehetne bölcsibe a kisgyerek te meg dolgozni,tanulni
2013. jan. 29. 09:24
 34/110 anonim ***** válasza:
38%

Kérdező, fontold meg az abortuszt szerintem.

1. Nem varrhatod magad ismerősök, rokonok nyakába sem pláne nem gyerekkel,hosszú időre. anyaotthon, esélyed sincs. Ha nem viheted haza a babát a kórházból, intézetbe kerül cigányok közé, a jóisten tudja, mikor tudod hazavinni, lehet csak 5 év múlva, mert csak akkor adják haza, ha megvannak a feltételek. a gyerekednek egy idegen leszel.

2. Terhesen nem fogsz munkát találni, ha találsz is, kemény fizikait (árufeltöltés, állómunka, műszakos, ilyenek)

3. A gyes csak a gyerek 3 éves koráig jár, utána már csak a családi pótlék, ami egyedülálló anyaként 13 000 ft.

Tudod, van az a helyzet, amikor egy babának jobb nem megszületni. Nem ítéllek el érte, ha elveteted, de te is lásd be, hogy nem mindenki egy gyilkos, aki ezt a döntést meghozza.

2013. jan. 29. 09:39
 35/110 anonim ***** válasza:
19%

A kérdező kommentje:

A szüleimnek fél milla fölött van a fizetésük, szóval a testvéreim elfértek volna. Csak nem akarták bebonyolítani az életüket. Így undorító az abortusz.

csak egy kérdés :

és ebből mennyi mindent fizetnek pl hitelek rezsi munkába járás kaja stb....

mi ketten a páromnak kb annyit keresünk

de a fele elmegy az hitelre mert h frankos volt :-(

és ott a rezsi a kaja néha ruha stb....

és itt is csak 1 gyerek van neki csak az ebéd 10000.- plusz zsebpénz

szal simán elmegy pedig semmi luxus nincs

2013. jan. 29. 09:44
 36/110 A kérdező kommentje:
fejenként annyi, 1 millából nem hiszem, h 3-an ne tudnánk jól élni
2013. jan. 29. 10:04
 37/110 anonim ***** válasza:
38%
Ne haragudj, de semmi közöd hozzá, hogy a szüleidnek mennyi a fizetésük. ők tanultak/dolgoztak érte, arra költik ,amire nekik tetszik. Neked abba nincs beleszólásod. Majd amit te keresel meg, sokévi tanulással, munkával, azt majd te is arra költöd, amire akarod.
2013. jan. 29. 10:08
 38/110 A kérdező kommentje:
Am. akik azt mondják, vetessem el, gondoljanak bele abba, hogy valószínűleg ők sem a legjobbkor születtek, ezek szerint, akkor nekik is abortusz járt volna?
2013. jan. 29. 10:08
 39/110 anonim ***** válasza:
76%

Ja, nem a legjobbkor. Tényleg. De apám-anyámnak volt hová hazavinnie a kórházból. Volt munkájuk, mert tanultak szakmát. Meleg volt a házban, mert tudtak fűteni és tudtak ennivalót tenni az asztalra. Tudtak ruhát és pelenkát, gyógyszereket venni és nagyon ritkán egy kis játékot is.

És te?

2013. jan. 29. 10:16
 40/110 anonim ***** válasza:
75%
de ne a szüleidet nézd, hogy ők mennyit keresnek, hanem először neked kell talpra állj, abortusz meg nem gyiklosság, csak néhány emberke itt az oldalon nyomatja a gyilkosság szöveget, szerintem abortusznál sokkal rosszab, ha intézetbe kerülne, aminek nagy a valószínűsége, cigány gyerekek közé, egy barátnőm intézetis, ő mesélt nekem sztorikat, neked se szakmád, se pénzed, lakásod nem lesz, csak a gyerek meg te, gyereket meg szeretetből nem neveled fel
2013. jan. 29. 10:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!