SÜRGŐS! Terhes vagyok, mit tehetnék?
Köszönöm mindenkinek a támogatást.
Találtam megoldást. Kiköltözök Németországba a nagynénémhez, a nyelvet nagyon jó szinten beszélem. Ő tud nekem munkát is adni. Egy egyetemen lennék fénymásolós néni, aki a hosszabb határidőre szóló megrendeléseket végzi (pl. 1 hét múlva jönnek a lefűzött könyvért, stb.)
A nagynéném azért fogad be, mert tud nekem munkát adni és sajnos meddő. Én nála lakok, segít a megélhetésben, cserébe annyit kér, hogy legyen a babám keresztanyukája és élhesse ki rajta az anyai vágyait. Ő otthoni munkát végez.
Szóval az lesz, hogy miután megszületik a baba és suliba járok (lehet ott fejezem be az egyetemet, vagy kitanulok valamit, hogy ne csak fénymásolós néni legyek), addig ő vigyáz a babára, délutántól pedig csakis az enyém lesz az angyalom.
Latod mondtam ha az eletet valasztod lessz megoldas.
Orulok nektek legyetekl nagyon boldogok mindharman szeretetben.
Es most mondja valaki Isteni gondviseles nem letezik !!!
Elo pelda ez az eset a gondviselesre.
Kedves Kérdező!
Szívből örülök,hogy megoldódott,Isten nagyon szeret Téged és a babád,és segített is látod,aki nem ezt állítja azzal ne foglalkozz.Sok boldogságot,kitartást és Jó egészséget!Majd azért írj pár sort hogyan alakult az életetek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!