SÜRGŐS! Terhes vagyok, mit tehetnék?
Anyaotthoooon?? A gyerek feneke alól kilopják a tiszta pelenkát! Ajánlgatni könnyű, de tele van balhés, veszekedő cigányokkal. Ez nem egy hotel, ez egy átmeneti szállás. kérdező, ezt a sorsot szánod a gyerekednek? Az éhezést, nyomorgást a cigányokkal, a folytonos nélkülözést?
Oké, hogy ad egy táska babaruhát az unokatesód. Ez elég az első hónapokra. És azután? Mindig kéregetni nem lehet. Nem lesz mindig, aki ad. Akkor mit mondasz a gyerekednek? Hogy sorry, de idén nem lesz csizmád, télikabátod?
Kitartas minden redben lessz Ha az eletet valasztod akkor az Isten gondoskodni fog rolatok.
Irj ha jo szora vagysz ha vigasz kell.
Tisztelet neked
Kérdező, az a gyerek a hasadban büszkébb lesz rád, mint bárki is valaha.
Nagyon szurkolok nektek, soha ne add fel és készülj fel, lesznek olyanok, akik ellenségesek lesznek, ezektől ne rémülj meg, ilyenek minden téren van. Ne hagyd magad befolyásolni, maximálisan megértelek. És kitartás, egy pénzógyi-számviteli ügyintéző tanfolyamot 1 év alatt el tudsz (szerintem) végezni. És azzal el tudsz már helyezkedni irodában. Talpraesett vagy, bírni fogod. Lesznek nehézségek, de bírni fogod, mert erős vagy!
figyi, ezren megírták, hogy egyedül nem fog menni, mert semmid nincs, a belinkelt kérdésben egy szociális munkás is megírta, hogy még az anyaotthon sem járható út ebben az esetben
MIÉRT NEM MÉSZ VISSZA A SZÜLEIDHEZ?
ha mindenáron ragaszkodsz a babához, akkor ez az egy lehetőséged van, különben ha megszülöd elveszik tőled!
biztos vagyok benne, hogy a szüleid nem hagynák, hogy a gyerek, a saját unokájuk állami gondozásban, te pedig az utcán tengődj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!