Miért vállal gyereket az aki, nem engedheti meg magának?
Örülnék, ha ezt a lekicsinylő hangnemet másnak tartogatnád. Amúgy sem a juttatások rendszeréről beszéltem, hanem annak az okát próbáltam neked kifejteni, hogy MIÉRT lesz nagyobb eséllyel szegény egy olyan család, ahol gyerek is van, még akkor is, ha korábban nem tartoztak a szegények közé.
Semmiről nem mondtam, hogy az jó, vagy rossz, ezek egyszerűen tények.
Mellesleg, ha érdekel (bár kétlem), a nyugdíjak kifizetésének költsége sokszorosa annak, amit akár segélyezési ellátásokra, akár családtámogatásra kifizet az állam. Akkor most mi legyen? Akasszunk nyugdíjasokat, hogy neked több jusson? Egyszer te is leszel nyugdíjas, akkor majd előzékenyen fölakasztod magad? Amúgy sem értem, hogyan képzelted el, hogy a különböző ellátások csökkentésével neked több jutna. Mégis milyen formában? Vagy egészen véletlenül közalkalmazott lennél, és az államtól kapod a fizetésed?
Én vagyok az akivel pedálozol hogy nincs hó végén kajára pénze!
Lehet rosszul fogalmaztam,de ez nem azt jelenti hogy éhezünk,hanem azt hogy hó végén megkel húzni a nadrágszíjat! Nem vehetek meg magamnak egy tábla csokit,nincs minden nap hús az asztalon,de a gyereknek mindenen megvan!!!
Amiben vagyunk átmeneti helyzet(valószínűleg)! Csak te is egyszer nehogy pofára ess,tudod 22évesen nekem sem a gyereken járt az eszem,meg akartam váltani a világot.
Amink van mindent saját erőnkből,NULLA segítséggel értük el a férjemmel,nekünk nem volt aki lakást vagy kocsit toljon a seggünk alá.....
Nem tudom neked miből lett autód ennyi idősen?
A kérdező aztán nem piskóta! Nem vagy véletlenül Hitler rokona???
Szerinted lőjék fejbe a betegeket,a rokkantakat,a szegényeket,meg az időseket,aki meg eleve haldoklik azt sz@rják le,mert váltság van? Vagy hogy gondoltad??? Meddig dolgoztatnád az embereket? 80-90éves korukig?! Megnéznélek én téged hogy 80évesen milyen fitt leszel,lesz e erőd minden nap 8 vagy még több órát dolgozni?! Meg hogy tényleg inkább meghalnál mint hogy más segítsen rajtad!
Szánalmas vagy és undorító!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!