Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vállal gyereket az aki,...

Miért vállal gyereket az aki, nem engedheti meg magának?

Figyelt kérdés
Ma néztem a Házon Kívül adását, és ott volt, hogy minden 10 gyerekből úgy emlékszem 6 szegénységben él. De kérdem én miért? Miért vállal gyereket az aki nem tudja tisztességesen felnevelni? Ha csak az vállalna, aki tutira biztos benne, hogy fel tudja nevelni akkor nem itt tartanánk, túl sokan vagyunk, túl nagy a munkanélküliség, csökkenteni a kell a létszámot is, ha mér munkahelyeket nem bírunk teremteni.

2013. jan. 24. 00:11
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
65%

22éves vagy szinte gyerek még,megértem hogy így gondolkozol. DE SENKIT NEM LEHET ÉS NEM IS SZABAD ELÍTÉLNI,MÉG NEM VAGY A HELYZETÉBEN!!! Könnyű így beszélni,nem kívánom neked is közbejöhet bármi és nem lesz ilyen nagy a szád!!! Így is csak egyre csökken Magyarország lakossága.

Ha jól figyeltél volna a műsorra akkor tudnád hogy ott abból a 6 gyerekből 1 él mély szegénységben,tehát első perctől,a többi 5 a középosztályba tartozik! Akik nem a semmire hanem biztos anyagi háttérrel vállaltak gyereket,csak sajnos valami közbejött!

Akár egy munkahely elvesztése,egy betegség,bármi! Nő a hitel a rezsi a pénz meg egyre kevesebbet ér.

2013. jan. 24. 00:58
 12/68 A kérdező kommentje:
es valaki azt irta hogy ez az orom, ha a gyerek ehezik, meg nincs penz gyogyszerre. hat nekem ez nem lenne nagy orom, de akinek az annak gratulalok
2013. jan. 24. 01:00
 13/68 anonim ***** válasza:
86%

Éppen a válság bizonyítja, hogy nem létezik tökéletesen stabil egzisztencia. A válság miatt olyan családok is elszegényedtek, akik elôtte jómdban éltek... Ha mindenki biztosra akarna menni, akkor csak a milliárdosok vállalnának gyereket.

Egy-két nehezebb év csak tanítja az embert. Megtanítja meglátni a valódi értékeket. És a gyerekek segítenek talpra állni. Pusztán azzal, hogy vannak. Nálunk így volt...

2013. jan. 24. 01:02
 14/68 anonim ***** válasza:
31%
A riportban azt mondták ők is csak 1gyereket akartak,csak nem volt pénzük gumira sem abortuszra.
2013. jan. 24. 01:03
 15/68 A kérdező kommentje:
a targyaim nem szeretnek valo igaz, de ha esetleg kifogyok a penzbol megis konnyebb azt feldolgozni meg elviselni ha a kocsim ehezik mintha a sajat gyerekem ehezne. kisebb a kockazat
2013. jan. 24. 01:05
 16/68 anonim ***** válasza:
93%
Basszus, nekem abban a környezetben d.gni sem lett volna kedvem, igy a gumi felesleges is lett volna :(
2013. jan. 24. 01:06
 17/68 anonim ***** válasza:
95%
Leiah én egyetértek azokkal amiket írsz, tökéletesen igazad van. DE! Ebben a riportban a 2. család (a 24 éves apuka a 3 gyerekkel a putriban)...na itt nem lett volna szabad MÉG egy gyerek sem jópár évig nekik. Szerintem előbb valamit tenni, elköltözni, stb. és talán egy jó tíz év múlva vállaltam volna egyet az ő helyükben.
2013. jan. 24. 01:07
 18/68 A kérdező kommentje:
de meg neha igy is ideges vagyok amikor szerviz utan meglatom a szamlat, ha gyerekem lenne akkor meg idegesebb lennek olyankor, vagy talan meg az autozas oromerol is le kene mondanom egy idore az meg nem jo dolog
2013. jan. 24. 01:08
 19/68 anonim ***** válasza:
55%

A GYEREK az öröm, nem az, hogy éhezik... Nem érted, mert nem tudod beleképzelni magad. Más világban élsz, más értékrend szerint.

Minden ember igyekszik kihozni a legtöbbet az életébôl. Ha családja se lenne, nem lenne semmije sem. Nem tudom, mit nem lehet érteni ezen.

2013. jan. 24. 01:10
 20/68 anonim ***** válasza:
44%

ezzel a felfogással hogy lehet élni, hogy te vagy a fontos?

csak amikor ott leszek 40 évesen, mondhatod hogy jó életed volt, de egyedül leszel...

2013. jan. 24. 01:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!