Hogyan határoztátok el magatokat, hogy gyereket vállaltok?
A párommal 6 éve vagyunk együtt, most karácsonykor volt az eljegyzésünk,külön is lakunk a szülőktől,úgy is mondhatom,hogy mindenünk meg van hozzá,hogy babát vállaljunk.
Nekem most szűnt meg a munkahelyem, és így gondoltam,hogy vállalhatnánk kisbabát,mert egész nap itthon egyedül,nem egy leányálom.
És már amúgy is én nagyon szeretnék,imádom a gyerekeket.
Csak a páromon azt veszem észre,hogy ő kicsit nehezebben szánja rá magát,talán fél a felelősségtől,pedig azt mondja nem.De mégis ha felhozom,hogy legyen gyerek,mondja mosolyogva ,hogy majd.
Én 24/N, Párom 27/F
Mi még egyszer próbáltuk meg a dolgot,de akkor elsőre nem sikerült,azóta nem is próbáltuk.
:(
ne adjátok fel :) nem mindenkinek sikerülhet elsőre nekünk ez a 4-ik és nem adjuk fel :))
drukkolok neked !!!
Szia!
Nálunk a párom akarta nagyon, hogy fiatal apuka szeretne lenni, belementem, azóta van egy 9,5 hónapos kisfiunk.
Szerintem próbálj meg azzal is érvelni, hogy jobb hamarabb, fiatalon gyerekeket vállalni, fel is kell nevelni őket, + egy nőnél a legideálisabb időszak a 20-30 év közötti gyerekvállalás, mert kevesebb a rizikótényező a terhesség során.
Szerintem én jól döntöttem azzal, hogy belementem, mert mire várni? Amikor minden rendben van és a pár megteheti, akkor kell belevágni szerintem. 23 éves vagyok, párom 27. 22 voltam, amikor a fiunk született. Szerintem így a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!