Hogy éreztétek magatokat az elsö teázós hónapban? (Cickafark, palástfü)
Ja de, igazad van. Cickánál éreztem petefészek szurkálást, de azt betudtam annak, hogy "hat a cucc" :D Igazából ez félidő után elmúlt. Utána a palástfűnek még az ízét is szerettem.
Ez volt az 5. próbálkozós hónapunk. Nem olyan vészes (így utólag), de olyan egyértelműnek tűnik, hogy a teák miatt. Persze lehet csak véletlen, nem tudom. :)
Még annyi. hogy a Premens barátcserjés tablettát is végig szedtem. Ezt az első pozitív napon hagytam el.
Elözőnek:
Én a menzim 4. napján kezdtem el inni a cickafarkfü teát.
Egy teáskanál cickát leforráztam, 10 percig lefödve állni hagytam, majd leszürtem, és forrón kortyolgattam, reggel és este.
A palástfüvet 2 napja iszom vagyis a ciklusom 14. napján kezdtem el, tüneteim alapján akkor volt pé-m. Ezt is reggel este iszom. Fontos, hogy a készitésnél ne használj fémes eszközöket, én müanyag szürőt és kanalat használtam.
6.vagyok
Köszi.
Akkor ha jól értem a cickát akkor kell elkezdeni mikor megjön a palástfüvet meg peteéréskor?
6.
A cickafarkat érdemes elkezdeni a menzi mulásával, mivel vérböséget okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!