Teherbeeséshez elég ha cickafark teát iszok és elevitet szedek? és nembaj ha nem pont menzi után kezdem inni, hanem párnappal késöbb?
Figyelt kérdés
#cickafark-elevit-teherbeesés
2012. okt. 31. 15:08
1/3 anonim válasza:
Én is a cickafarkot ittam és be állította a menstruációmat fél évig rendszertelen volt aztán meg jött 29-napra. Én úgy ittam hogy ahogy vége lett a mensimnek onnantól kezdtem és nem csináltam végig kb olyan feléig. És hatott nekem. Szerintem tarts be egy ilyen kúrát. De rád bízom.
Ez a te inkább be állítja a menstruációdat és nekem 8-9-nap helyet 5 napra jött meg. Úgy örültem. Nem szedek semmilyen fogamzásgátlót nem vagyok annak a híve.
2/3 A kérdező kommentje:
szia,nekemis rendszertelen a menzim de nekem 5-6naapig szokott tartani.attol még ihatom?és nembaj ha menzi után párnappal kezdem inni?5-6hónapja próbálkozonk sikertelenül,és már nagyon szeretnénk babát.
2012. okt. 31. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!