A palástfű tea segíti a teherbe esést? A cickafark tea mire jó? Azt is lehet inni azért, hogy minél hamarabb sikerüljön teherbe esni?
Nekem is hosszú ciklusaim voltak 35 naposak és kiderült, hogy nincs rendesen peteérésem!
Volt is 5 sikertelen hónapunk!
Ha nem mentem volna dokihoz, hogy nézzük meg minden oké-e, akkor várhattam volna még arra, hogy babánk legyen!
Először elmennék a helyedben kivizsgáltatni magam(ultrahang, teljes labor, hormon, cukor, rákszűrés), hogy minden rendben van-e, aztán ha igen, akkor vágnék bele a teakúrába, abból is csak a palástfüves részébe.
A cickafark tea van akinek megzavarják a ciklusait, de persze van akinek ez segít!
Ha használsz LH tesztet, akkor ott látszódnia kell, hogy van-e peteérésed rendesen! :)
Szorítok, hogy mihamarabb összejöjjön! :)
37hkm
39 évesen szintén 4 hónap próbálkozás után lett pozitív a tesztem, és megfogadtam, hogy megosztom a tapasztalatomat, hátha másnak is segít. (Sokat olvasom én is az oldalt a különféle kérdéseimmel kapcsolatban).
Ittam palástfű és cickafark teát is rögtön a 2. hónaptól, majd később feltöltöttem a szervezetem vitaminokkal is: C, D, Ca, szelén és méhpempő és persze szedtem terhesvitamint is.
Mivel az első gyermekünk szinte azonnal megfogant a testvérke pedig nem, én is kicsit megijedtem és noha a próbálkozás előtt voltam rákszűrésen a 2. sikertelen hónap után visszamentem laborvizsgálatra, mert furák lettek a menstruációs ciklusaim is (féltem, hogy korai klimax lehet a ludas) Mikor visszamentem az eredményemmel a doktor úrhoz és kiértékelte (minden rendben volt), így utólag tudom, hogy már várandós voltam, csak még nem mutathatta ki a teszt.
Most megint megyek hozzá az első uh-ra, remélem mindent rendben talál majd.
Összességében nem tudom, hogy mi használt, de biztosan fontos az egészséges életmód és a vitaminok is.
Az én dokim is azt mondta, hogy valószínűleg a ciklusom végén van a peteérésem, legalábbis a labor eredményem alapján erre jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!