Milyen vitaminok, teák, praktikák ill. természetes dolgok segítik a teherbeesést?
Figyelt kérdés
írhattok olyanok is akik bármi gonddal küszködtök /Pco, magas v alacsony TSH,cukorbetegség stb. Sokunknak jelenthet segítséget az info!2012. júl. 17. 20:44
1/10 anonim válasza:
Először is ne görcsölj a témára!Tudom biztos sokat hallottad ezt a mondatot,de muszáj,mert akkor nehezebben esel teherbe.Minden másnap szeretkezz a pároddal.Egyél sok tejterméket.Tornáz,ne idegeskedj!Sok vitamin!Nagyon szurkolok hogy összejöjjön a babuci.Sok sikert:)
2/10 A kérdező kommentje:
Igazad van de mivel sajnos kb 6-8 alkalommal/hó tudunk együttlenni a párommal mert nem itthon dolgozik ezért próbálnánk a "találkozások"-at minőségben összehozni és talán BIZTOS-ra menni. Már lassan 1 éve próbálkozunk..
2012. júl. 17. 21:32
3/10 anonim válasza:
Szerintem ovu teszttel figyelve pontosíthatod a peteérésedet,és akkor kell együtt lenni.A minden másnap nem túl jó,mert a spermáknak is érniük kell.Inszemek és lombik előtt is elmondják,hogy mielőtt "leadják" az anyagot a férfiak,3-5 nap megtartóztatás szükséges.Ezt azoknál is így kérik,ahol semmi gond a férfi oldalon.Ja,és a méhpempő is nagyon jótékony hatással van a méhre. Sok sikert!
4/10 A kérdező kommentje:
méhpempő?? Hol lehet kapni? MIlyen formában?Mennyibe kerül?
2012. júl. 17. 22:10
5/10 anonim válasza:
szia.probálkoztál már a Gravidával?az egy vitamin.én is azt szedem már a második dobozt használom álitolag segit nekem jó!és még nem jött meg....én is reménykedem!!!de biztos segít.
6/10 A kérdező kommentje:
Gravida az terhesvitamin persze tudom hogy kell a vitamin és jó ha ezt időben (még a teherbeesés előtt) feltöltöm vele a szervezetem de nem sok köze van a teherbeeséshez...
2012. júl. 18. 11:05
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
Második vagyok.A méhpempőt sokféleképpen árulják,pl. mézzel keverve is. Ezeket gondolom bioboltok,vagy lehet hogy drogériák is árulják.A legjobb viszont a tiszta pempő,amit a méhészektől lehet beszerezni,vagy mézboltokban.Pici kis tégelyekben árulják,fehéres színű gélszerű valami.Az árára nem emlékszem,de nem drága.(talán pár száz ft.)Ha pesti vagy,én anno a Lehelen vettem,ott is van ilyen bolt.Kissé fura,fanyar íze van,éhgyomorra kell bevenni egy borsónyi mennyiséget.Beültetés után kezdtem szedni,nekem bejött.Gyuri bácsi teáiról sokaktól hallottam,jót is,és azt is hogy semmit sem ér.
9/10 anonim válasza:
Persze biztos van, akinek nem használt, de azért szerintem egy próbát megér.
10/10 A kérdező kommentje:
Nekem most azt mondják hogy NO STRESSZ tudom én is... de ez nem hinném hogy valamit is számít?! Hogy hat ez erre?
2012. júl. 18. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!