15 hetesen enyhe görcsölés természetes?
Figyelt kérdés
betöltöttem a 15. hetemet,de ma meg tegnap is enyhe görcseim voltak!nem erős,olyan halványka,de érezhető!nem egyfolytában,csak 1-2 percig,de többször is egy nap!védőnőmet felhívta,ő szerinte attól is lehet,hogy ez időtájt kellene megjönnie,ha nem lennék terhes!van olyan köztetek,aki szintén ennyi idős terhesek,mint én és hasonló tünetei vannak?tapasztalatok?2012. júl. 12. 15:28
1/3 anonim válasza:
Szia! 15+5 hetes vagyok, es nekem nincsenek gorcseim. Szedsz magneziumot? En mar a kezdetek ota szedek a beres magneziumbol, ami 250 mg-os, 1-et vagy 2-őt naponta.
Nem tudom, hogy normalis e, nekem nincsen. (lekopogom)
Azert a mesz dokihoz, kerdezz ra!
2/3 A kérdező kommentje:
terhes vitamint szedek,de ma vettem már be magneB6-ot!biztos,ami biztos!az első trimeszterbe is voltak görcseim,de arra azt mondta a doki,hogy természetes,mert nő a méhem!hát nem tudom...egyik nap nő,másik nap meg nem???érdekes!
2012. júl. 12. 15:37
3/3 anonim válasza:
A magne b6-ban nagyon keves a magnezium. 50-60 mg.
En ezert vettem a gyogyszertarban beres magneziumot, ami 5x annyit tartalmaz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!