Cickafark teát hogyan kell inni? Úgy értem, kortyolgatni vagy egy csészével egyszerre?
Figyelt kérdés
Mensim harmadik napján vagyok, mától iszom, ugye még használhat?2012. aug. 9. 11:06
1/15 anonim válasza:
Én akkor ittam ha már csak épp hogy meg volt mert vérbőséget okoz,így vissza hozhatja a mensit.
Melegen kortyolgatva kell meginni egy csészével reggelente.
2/15 A kérdező kommentje:
Tényleg, ezt nem tudtam? Isten őrizz, hogy visszahozza, alig várom, hogy elmúljon. :) Köszi a választ!
2012. aug. 9. 11:38
3/15 anonim válasza:
szia, mindegy hogy lassan kortyolgatva iszod vagy egyszerre a lényeg hogy napi 2 csészével legalább igyál!
4/15 A kérdező kommentje:
Kettővel? Hát jó...a baba érdekében mindent. :)
2012. aug. 9. 12:45
5/15 anonim válasza:
Nem tudom ki pontozott le de biztosan nagyon okos.
Nekem a tea rakta rendbe a ciklusom és hozta össze a babát úgy hogy nem vaktában irkálok.
Én reggel egy csészével ittam.Javasolt hogy kortyolva,a legmelegebben idd,ahogy csak lehet.Peteérésig iszod,tehát egyértelmű hogy figyelned kell mikor van.
Mert ugye rendszeres ciklusra,nem javasolt a teák használata....
6/15 anonim válasza:
#5: én nyomtam egy zöldet neked :) Én is így tudom, és így is iszom.
7/15 A kérdező kommentje:
Nekem rendszeres a ciklusom! Mégsem jön a baba, ezért iszom a teát.
2012. aug. 9. 19:29
8/15 anonim válasza:
#6 vok: nézed valamivel, hogy van-e peteérésed? voltál vmilyen kivizsgálásod? Mert egy rendszeres ciklust a teávla tönkretenni lehet rosszab megoldás, mint még a köv. hónapig egy hormonvizsgálatot kérni, s abból lehet kiderülne vmi.
9/15 A kérdező kommentje:
Rendszeres a ciklusom, vagyis 28-31 nap között mozog, de azt tudom hogy a tea a peteérést serkenti, nekem nincs minden hónapban, vagy nem reped meg a tüsző, ez erre is jó lehet.
2012. aug. 9. 21:23
10/15 anonim válasza:
1 meg 5 vagyok
Rendszeres ciklust felborítja a tea.Nem szabad inni.Ha nem jön a baba egy év után orvoshoz kell menni,addig viszont csak próbálkozni lehet,mert a doki semmit sem fog csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!