Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Cickafark teát hogyan kell...

Cickafark teát hogyan kell inni? Úgy értem, kortyolgatni vagy egy csészével egyszerre?

Figyelt kérdés
Mensim harmadik napján vagyok, mától iszom, ugye még használhat?
2012. aug. 9. 11:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Már több mint másfél éve próbálkozunk! :(
2012. aug. 9. 21:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Akkor ne teákkal kísérletezz,hanem menj el orvoshoz kivizsgálásra.Másfél év után elküldenek kivizsgálásokra,ami megállapítja hogy van-e probléma és hogy milyen jellegű.

A tea csak kisebb problémákat tud kijavítani,pl az enyémet.Rendszertelen ciklus de peteéréssel.Neked már szerintem inkább gyógyszert fognak felírni.

2012. aug. 9. 21:46
 13/15 A kérdező kommentje:
15én megyek kivizsgálásra, csak gondoltam addig is iszom. Férjemmel minden oké, őt már kivizsgálták. a hormonjaimmal sosem volt gond, de kitudja lehet hogy elromlottak.
2012. aug. 9. 21:51
 14/15 anonim ***** válasza:
LEhet, hogy addig nem kellene innod a teát, mert elronthatja a teszteket. A cickafark tea a peteéréshez szükséges hormonhoz hasonló anyagokat tartalmaz, és ezért tud tüszőrepedést csinálni. szóval lehet hogy a teaivás után jobb eredményt mutatnának egyes hormonjaid, de ettől még alapvetően nem gyógyulnád meg, viszont lehet, hogy ki sem derülne az alapvető betegség. Én így gondolom. Többiek? Szerintetek?
2012. aug. 10. 08:54
 15/15 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van!
2012. aug. 10. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!