Palástfű teát lehet inni csak ugy minden baj nélkül, hogy tuti legyen a siker baba ügyben?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a 14. napon megvettem a teát de nem tudom igyam e vagy sem. Nincs bajom semmi, peteérés volt, csak biztosra akarok menni. Lehet negativ következménye ha iszom vagy mindenképp csak pozitiv?#paástfű
2012. júl. 25. 13:48
1/2 anonim válasza:
Én ittam, a palástfű segíti a beágyazódást. Sőt, a terhesség első 3 hónapjában is ajánják, én is ittam. Mivel ovu után kell inni, nem zavar be a peteérésbe, csak ha történt megtermékenyülés, akkor segíthet. Sztem bajod nem lesz tőle, bár csak akkor idd, ha biztosan meg volt az ovud! Nekem a teszt segített, megmutatta,hogy nem a nagykönyv szerinti időpontban ovuláltam, hanem 2 nappal késöbb!
2/2 anonim válasza:
Nekünk az első ilyen hónapban sikerült(összességében az volt a 6. hónap)!
És ebben a hónapban szedtem e-vitamint is pluszba!
Nem tudom ezek segítettek-e, de kipróbáltam!
Ártani nem ártasz vele, ha már túl vagy a pén.
Én peteérés után kezdtem el inni 2 nappal, egy csészével egy nap(azért csak annyit, mert írják, hogy nagy mennyiségben májkárosító).
A cickafarkról már olvastam rosszakat, de a palástfűről eddig nem.
Szerintem nem ártasz vele!!
Ja és én abbahagytam az ivását 2 nappal nemvárt előtt!
Sok sikert a babaprojekthez!! :)
36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!