Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tehetnék még a siker, a...

Mit tehetnék még a siker, a baba érdekében?

Figyelt kérdés

[link]

Bő 1,5 éve próbálkozunk. Januárban voltak + tesztjeim, de megjött, és csak vastagabb nyálkahártya volt még látható.

Folyamatosan iszom a cicka+palástfű teát, ugyanis ilyenkor megjön normálisan, kb. 31 napra. Súlyom átlagos, most folsavat+E-vitamint szedek. Próbálok egészségesen élni, étkezni. E havi görbém fenn látható. Most is reménykedem...

Mostanában elkezdtünk kutakodni, mi lehet a gond. Férjem eredménye jó, 40 millió/ml. Bennem odabenn minden rendben UH szerint, nyálkahártya vastagsága, állapota nagyon szép, most vérvételekre járok majd, még 1x voltam. Tudom, hogy ennek az eredménye sok mindent elárul, de mit tehetnék még, ami tőlem telik, a siker érdekében?

2009. szept. 23. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én gynex-et ittam, és összejött a babó úgy néz ki.. Próbáltad már?

2009. szept. 23. 17:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia!Már bocsi, hogy belekérdezek,de mennyi cseppet ittál?És peteérésig csak?Vagy lehet akkor is,ha már már babás vagy, de még a teszt nem mutatja?Nem káros a magzatra?Még egyszer bocsi Kérdező, de éppen most akartam feltenni egy kérdést a gynex-el kapcsolatban.
2009. szept. 23. 17:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem még, de nem akarom. Januárban, mikor volt egy halvány reménysugár, akkor intenzíven teáztam, nekem ez bevált. A ciklusom is jól működik, mióta iszom, nem akarok sok mindent keverni.
2009. szept. 23. 17:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Semmi gond, Második...
2009. szept. 23. 17:23
 5/5 anonim ***** válasza:
próbáld ki az Aviva-módszert. Ez egy torna, amit könyvből meg tudsz tanulni, van, akinek segít, állítólag heti 2xfél óra is elég.
2009. szept. 24. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!