Ti nem érzitek "szerencsétlennek" magatokat azért, mert több éve nem sikerül a baba?
Figyelt kérdés
Mikor körülötted mindenkinek sikerül 1 éven belül teherbeesni gond nélkül pár hónap próbálkozás után..mivel vigasztaljátok magatokat? Mi az amitől mèg pozitìvan àlltok a dologhoz?2013. jan. 6. 18:51
1/15 anonim válasza:
Nem, mert nekünk egy éven belül összejött.
2/15 A kérdező kommentje:
Orulok, de azok velemenyet kerdeztem akiknek nehezen jon ossze a baba
2013. jan. 6. 19:04
3/15 anonim válasza:
Mi 4 éve várunk első kisbabánkra. Nagyon nehéz, főleg mensi idején. Nekem csak az a gondolat szokott segíteni, hogyha végre teherbe esek akkor a párom mennyire fog örülni. Nem adom fel amíg nem tartom kezemben a kisbabámat.
4/15 anonim válasza:
Mi 4,5 évet vártunk a fiunkra. Most nem rég kiderült, hoyg testvére már nem lehet és nagyon szarul érzem magam miatta. Mindi legalább 3-4 gyereket terveztünk.
5/15 anonim válasza:
Hat eleg szarul. 3 ev utan vegre lombikkal sikerult, vagyis azt hittuk, mivel csak ures petezsak volt, igy karacsony elott mutettel fejeztek be :( nagyon rossz erzes, de nem adjuk fel... egyenlore meg masra koncentralok, de ha letelik a harom honap amit meg kell varni elkezdunk ujra probalkozni hatha sikerul. ha nem akkor ujabb lombik. kitartas egyszer eljon a mi idonk is... sok minden nem vigasztal amugy, de az elet megy tovabb...
6/15 anonim válasza:
Több évnyi próbálkozás és több beültetés után sikerült. Vacakul éreztem magam minden áldott nap. Pedig a környezetemben nem én voltam az egyetlen, akinek nem jött pikk-pakk össze, sőt.
Igyekeztem úgy hozzáállni, hogy előbb-utóbb gyerekem lesz. Csak bízni tudtam benne, hogy tényleg sikerül.
Amíg van esélyetek, ne add fel.
Azt tudjátok, hol a probléma?
7/15 A kérdező kommentje:
Nalunk nincsen problema szerencsere. 2 ev utan sikerult is a baba, csak sajnos missed ab lett belole:( most mar lassan 1 eve varunk megint egy babara....a varakozas idegorlo, de tudom, hogy lehet gyerekem, mert egyszer mar sikerult...
2013. jan. 6. 20:20
8/15 anonim válasza:
De, én szerencsétlennek érzem magam. Lassan 6. éve hogy nem tarthatok babát egyszer se a karomba, pedig két terhességem volt. 3 év után kiderült Pcom van, kezeltek, rá 11 hónapra terhes lettem, a 8. hétig örülhettünk, aztán megszűnt a szívhang. Nem adtuk fel, rá 9 hónapra újra terhes lettem, őt a 22. héten vesztettük el, fertőzés miatt ami gyulladást okozott végül beindította a szülést, egészséges kisfiú volt 510 grammocska. Ez volt a boncolási jegyzőkönyvre írva. Ez 2012. feb 17-én volt. Azóta nem sikerült még, körülöttem 3 terhes is van aki közeli ismerős, iszonyú érzés, és nem is vártak rá sokat. Sokan jönnek a hülyébbnél hülyébb kérdéseikkel, nektek még nem lesz? Mire vártok? Főleg olyanok, akik tudják min mentem keresztül. Nem tudok úgy megjelenni valahol hogy ne érezném azt, megint megkérdik mi van nem lesz még gyerek? Iszonyú érzés, de bízom abban, hogy hamarosan nekem is sikerülni fog időre egészséges élőő gyereket szülnöm:)
9/15 anonim válasza:
Mi 3 évet vártunk rá, most a kistesóra várunk már egy ideje, körülöttem meg mindenki sorra terhes lesz, szüli a 2.-at, 3.-at. De szar érzés :(
10/15 anonim válasza:
8-as azért ez nagyfokú parasztságra utal az ismerőseidtől ,nem igaz, h nem látták, h terhes voltál! Én is utálom, ha kérdezgetnek, de nálunk legalább nem tudják, h akarjuk csak nem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!