Mi lehet ez, baba?

Figyelt kérdés
Dec2-án volt meg utoljára, azóta semmi. Teszt negatív, fáj a derekam és négy napja a hasam, mintha megjönne. Szoptatok még, 9 hónapos a babám. Novemberben jött meg először, és utána rendesen jött meg decemberben is. Ma nagyon rossz a gyomrom, de lehet a nemalvástól. Karácsony előtt volt barnás folyásom ,de csak egy adag kijött, és utána semmi.
2013. jan. 5. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
lehetséges hogy terhes vagy.pár nap múlva tesztelj újra.amikor a kisfiammal terhes lettem akkor nekem is egy kis barnás folyás volt.azt hittem megfog jönni.kisírtam magam majd csináltam egy tesztet és pozitív lett.aztán megint sírtam.persze akkor már az örömtől.:)
2013. jan. 5. 22:06
 2/4 anonim ***** válasza:
a teszt van, hogy csak később mutatja ki a terhességet. Nálam is így volt. Szerintem keress fel egy nőgyógyászt. Az ultrahang majd megmutatja mi a helyzet.
2013. jan. 5. 22:08
 3/4 A kérdező kommentje:
a dokival még várnék, mert a lányommal kimaradt menzi után 2 héttel!!! mentem, és azt mondták nem látnak semmit csak valami folyadékot, méhenkívüli terhes vagyok. Küldtek kaparásra, ott szerencsére mégegyszer csináltak uh-t, és megtalálták a kicsikémet méhen belül.
2013. jan. 5. 22:21
 4/4 macamaci válasza:
Szerintem is próbálj meg még egy tesztet csinálni,és ha lehet akkor a reggeli első vizeletből.Azt mondják az mutatja ki a legjobban ha terhes vagy,a HCG hormon miatt.De lehet,hogy nem árt egy nőgyógyászhoz benézni,tudod a jobb félni mint meg ilyedni alapon...Amúgy én is így voltam múlt hónapba mint te,csak barna fojás nélkül de sajnos téves jelzés volt.
2013. jan. 9. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!