Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti nem érzitek "szerencsétlenn...

Ti nem érzitek "szerencsétlennek" magatokat azért, mert több éve nem sikerül a baba?

Figyelt kérdés
Mikor körülötted mindenkinek sikerül 1 éven belül teherbeesni gond nélkül pár hónap próbálkozás után..mivel vigasztaljátok magatokat? Mi az amitől mèg pozitìvan àlltok a dologhoz?
2013. jan. 6. 18:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Sokan vagyunk sajnos:(
2013. jan. 6. 21:32
 12/15 anonim ***** válasza:
7 év sikertelenség után én már feladtam, azt mondtam, hogy akkor baba nélkül de boldogok leszünk így is. egyszerűen elegem lett hogy nem sikerült teherbe esni, pedig nagyon fontos volt. de nem volt annyira fontos hogy az egész életem erre menjen rá meg még a kapcsolatom is. amikor ezekre a dolgokra rájöttem, és megbarátkoztam a gondolattal, hogy nem lesz, akkor estem teherbe. csak közben elmentek a legszebb éveim... de csak belefér még egy baba ;-) sok sikert nektek is!!
2013. jan. 6. 21:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Mi bő 3 évet vártunk rá. Nem, szerencsétlennek nem tartottam magunkat. (előzmény: előtte pár évvel volt egy komoly műtétem, és az hosszú várakozás ennek volt betudható, az sem volt kizárt, hogy nem lehet. Csak sajnáltam, meg mérges voltam időnként, hogy ahova nem feltétlenül kell (vajh kik azok?) oda ömlik a poronty, mi meg akik nagyon várnánk, és nagyon szeretnénk, ide nem akar jönni. Aki kérdezősködött, azt elhajtottam eleinte finomat, aztán kevésbé finoman. A családom tudta mi a szitu, így ők nem maceráltak. És én úgy gondoltam, mindennek meg van az oka. Azt hiszem, az égiek tudták, hogy még nem állok rá készen, hogy anya legyek. De most már itt van ez a remek majd egyéves fickó, és egy pillanatnyi nyugalom sincs a házban. Azt mondom türelem, és próbálj meg egyáltalán nem ezzel törődni, éld az életed amennyire csak lehet. Amikor nem számítasz rá, akkor jön a gólya:)))
2013. jan. 6. 22:01
 14/15 Nikykeeehh válasza:
Szia! Mi a párommal már 2 éve próbálkozunk, és még semmi.. Nagyon szomorú vagyok, mert nem értem miért nem sikerül?! 18 éves vagyok, már arra is gondoltam, hogy talán a szervezetem nem bírná még, és az lehet a baj.. de nem hiszem mert kellően fejlett vagyok, peteérésem is valószínűleg van, mert sokszor fájt tőle a hasam, meg legutóbb amikor orvosnál voltam, ő is mondta, hogy látja a peték nyomait, de most "várom", hogy megjöjjön és azért a biztonság kedvéért elmegyek, hogy megnézze tényleg van e peteérésem. Egyébként a páromnál minden rendben, remélem, hogy már csak kis időt kell várni, és jön a baba, vagy az is lehet, hogy már most a pocakomban van, ugyanis késik a menstruációm 1,5 hete. bár voltam beteg is, és állítólag attól is késhet.. ezt nem tudom, de remélem a baba az oka! ha meg nem.. próbálkozunk tovább.. de egyébként én már nagyon szarul érzem magam, hogy még mindig nem sikerült! :( Sok sikert nektek!!!
2013. márc. 19. 15:50
 15/15 Nikykeeehh válasza:
ja, és az a legszarabb érzés, hogy ismerek olyat akinek már 15 évesen sikerült a baba, az el lett vetetve, aztán rá kis időre jött a másik.. őt megtartotta, most lesz 18 éves a csaj, és már van 1 kisfia aki elmúlt 1 éves.. ja meg persze nem beszélve a felelőtlen emberekről.. akik nem akarnak babát mégsem védekeznek, és mindig abortusz a vége akárhányszor teherbe esnek, én 1 percig sem gondolkoznék azon, hogy megtartsam e a gyerekem.. csak egyszer lennék már várandós! :((
2013. márc. 19. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!