Igen. Ha kibirom akkor 22.en. Ha nem akk lehet hogy holnap.
Tunetek vannak ... Nagyon erzekeny a cicim... Feszul szinte szetdurran. Szurkal a mehem... De ez a mensi elojele is lehet szal tudom..de nagyon remelem, hogy 2 csikos tesztem lesz
2012. dec. 19. 18:25
2/29 anonim válasza:
hétfön teszteltem pozit:-)
2012. dec. 19. 18:29
3/29 anonim válasza:
Utolsónak gratula. :)
A kérdezőnek és az első válaszolónak megy a drukk. :)
2012. dec. 19. 19:29
4/29 anonim válasza:
én lehet holnap fogok ha a hőm is ugyan úgy marad :)
2012. dec. 19. 20:47
5/29 anonim válasza:
Én pénteken fogok, a 10.dpo-n. Nagyon fájnak a melleim és szurkál a hasam :)
2012. dec. 19. 21:35
6/29 anonim válasza:
Nekem egy hete késik, egyszer teszteltem, de nem jött ki a kontrollcsík, így érvénytelen. :S Mindjárt megjön érzésem van, bő folyásom, érzékenyek a cicijeim, és az ágy örök barátommá lett, mert kínszenvedés kimászni belőle. És meggebedek az uborkás szendvicsekért.
2012. dec. 19. 21:37
7/29 anonim válasza:
4 es vagyok! :)
5-ös válaszoló én a helyedben még várnék a teszteléssel mert itt még negatív is lehet és baba meg még is lehet! én mindíg meg várom hogy késsen pár napot!
6-os válaszoló ezek nagyon jó tünetek!! hajrá!!
Hajrá mindenkinek :)
2012. dec. 19. 21:44
8/29 anonim válasza:
Kedves Hetes! (Ne haragudj, így olyan jól rímel :))
Én lennék a 6. Igazából izgulok, nagyon tesztelnék ismét, de ha baba, akkor ott lesz pénteken is, hátha akkor be tudok jutni az orvosomhoz. És addig remélem, nem jön meg. :)
Hajrá mindenkinek! Pozitív tesztet kívánok mindenkinek a fa alá!
2012. dec. 19. 22:11
9/29 anonim válasza:
Én tegnap teszteltem,nem bírtam várni,pedig elvileg 2 nap hátra lett volna.Nem reggel,hanem délután végeztem,és igaz,hogy halványan,de ott volt a csík. :D
2012. dec. 20. 02:02
10/29 anonim válasza:
de jó, gratulálok!!! kérlek, tedd fel a teszt képedet!!! Hányadik dpo-n volt ez a tesztelés????
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!